Tom Brady má novú prácu, bude pomáhať leteckej spoločnosti

Tom Brady v drese Tampa Bay Buccaneers.
Tom Brady v drese Tampa Bay Buccaneers. (Autor: TASR/AP)
SITA|7. sep 2023 o 17:04

Po skončení kariéry športovca sa niekdajší elitný quarterback venuje viacerým aktivitám.

ATLANTA. Americká letecká spoločnosť Delta získala do svojich radov hviezdneho zamestnanca.

Spoločnosť so sídlom v Atlante totiž na pozíciu poradcu pre dlhodobú stratégiu angažovala niekdajšieho quarterbacka Toma Bradyho, ktorý sa v minulosti s tímami New England Patriots a Tampa Bay Buccaneers dovedna sedemkrát stal víťazom prestížneho Super Bowlu.

"Príchodom lídra ako Tom do nášho tímu podporujeme našu misiu spájať svet a zároveň neustále sa zlepšovať pre našich zamestnancov, zákazníkov a komunity,“ uviedol generálny riaditeľ spoločnosti Ed Bastian prostredníctvom tlačovej správy.

Delta nezverejnila podmienky dohody s Bradym ani to, koľko si niekdajší elitný športovec zarobí.

Podľa predstaviteľov leteckej spoločnosti sa bude Brady podieľať na práci v oblasti marketingu a pomáhať tiež bude pri vývine nástrojov na školeniach a zlepšovaní tímovej práce pre viac ako 90-tisíc zamestnancov firmy.

"Ja aj moji spoluhráči z NFL sme mnohokrát leteli s Deltou a na palube strojov spoločnosti sme oslavovali tituly v Super Bowle.

Milujem a rešpektujem túto spoločnosť," uviedol Brady a doplnil: "Keď som vyrastal s mamou, ktorá bola letuška, vždy som obdivoval ľudí, ktorí sa podieľajú na bezproblémovej leteckej doprave."

Tom Brady ukončil kariéru po vlaňajšej sezóne. Päťnásobný najužitočnejší hráč Super Bowlu nedávno tiež podpísal zmluvu na 10 rokov so spoločnosťou Fox Sports, pre ktorú bude pracovať ako analytik počas duelov NFL.

Je tiež menšinovým vlastníkom akcií klubu ženskej basketbalovej WNBA Las Vegas Aces, vlastní tiež značku oblečenia či podniká v oblasti wellness.

Objavil sa tiež v reklame na autopožičovňu a zahral si vo filme Bradyho osemdesiatky, v ktorom štyri staršie ženy cestujú, aby videli hrať Bradyho v Supwer Bole.

Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Americký futbal»Tom Brady má novú prácu, bude pomáhať leteckej spoločnosti