Američanov posilní na MS aj McDonagh z NY Rangers

SITA|27. apr 2011 o 16:11

Hokejová reprezentácia USA sa na svetovom šampionáte na Slovensku predstaví aj s obrancom New York Rangers Ryanom McDonaghom.

NEW YORK.

Dvadsaťjedenročný McDonagh odohral vo svojej premiérovej sezóne v NHL v drese "jazdcov" 40 duelov v základnej časti s bilanciou 9 bodov (1+8) a v play-off si zahral v ďalších piatich stretnutiach. USA už reprezentoval na MS do 18 rokov a aj na MS hráčov do 20 rokov.

Tréner Scott Gordon tak už má k dispozícii 2 brankárov, 8 obrancov a 12 útočníkov a aktuálne potrebuje už len jedného gólmana.

Predbežná nominácia tímu USA pre MS v Bratislave:

Brankári: Ty Conklin (St. Louis Blues), Al Montoya (New York Islanders)

Obrancovia: Mark Fayne (New Jersey Devils), Cam Fowler (Anaheim Ducks), Jake Gardiner (Toronto Marlies/AHL), Mike Komisarek (Toronto Maple Leafs), Ryan McDonagh (New York Rangers), Kevin Shattenkirk (St. Louis Blues), Mark Stuart (Atlanta Thrashers), Clay Wilson (Florida Panthers)

Útočníci: Mike Brown (Toronto Maple Leafs), Chris Kreider (Boston College/NCAA), Andy Miele (Phoenix Coyotes), Nick Palmieri (New Jersey Devils), Chris Porter (St. Louis Blues), Ryan Shannon (Ottawa Senators), Jack Skille (Florida Panthers), Craig Smith (Univerzita Wisconsin/NCAA), Tim Stapleton (Atlanta Thrashers), Derek Stepan (New York Rangers), Yan Šťastný (CSKA Moskva/Rus., KHL), Blake Wheeler (Atlanta Thrashers).

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Reprezentácie»Američanov posilní na MS aj McDonagh z NY Rangers