Američania už po sobote oslavovali s 200 kamarátmi do rána

SITA|3. dec 2007 o 15:23

PORTLAND 3. decembra (SITA) - Víkendové americké víťazstvo vo finále Davisovho pohára nad Ruskom nezostalo medzi domácimi tenistami bez poriadnej oslavy. Deblový špecialista Bob Bryan pre domáce médiá ...

PORTLAND 3. decembra (SITA) - Víkendové americké víťazstvo vo finále Davisovho pohára nad Ruskom nezostalo medzi domácimi tenistami bez poriadnej oslavy. Deblový špecialista Bob Bryan pre domáce médiá poodhalil kúsok z toho, čo sa dialo po premenenom mečbale v sobotňajšej štvorhre v Portlande, znamenajúcom rozhodujúci tretí bod tímu USA. "Mali sme parádne oslavy. Zápas sa skončil približne o tretej popoludní. Najprv sme ešte strávili niekoľko hodín v hale, kde sme otvárali šampanské, pivo, kolu, skrátka všetko, čo bolo poruke. Potom sme sa presunuli do hotela, kde sme hrali karty, pozerali telku, objednávali si pizzu a burgery. Postupne sa k nám pridali aj naši priatelia a rodinní príslušníci," komentoval Bob Bryan a ďalej pokračoval v opise "horúčky sobotňajšej noci": "Po ďalších troch, štyroch hodinách sa pokračovalo v jednom z miestnych podnikov. Tam už bolo dokopy asi 200 našich kamarátov a všetci sa výborne zabávali. Miestami to bolo aj poriadne divoké. Ja som odišiel o jednej v noci, lebo som tušil, že v nedeľu ešte budem hrať dvojhru, ale taký Robby Ginepri sa zabával do piatej ráno a niektorí ďalší chalani sa zdržali ešte dlhšie. Andy Roddick veľa tancoval, rovnako ako môj brat Mike. Parket miestami nestačil, taký bol preplnený."

Američania si víťazstvom 4:1 nad Ruskom vybojovali svoje 32. víťazstvo v Davisovom pohári, prvé od roku 1995, a potvrdili historické výsadné postavenie v tejto najprestížnejšej tenisovej tímovej súťaži mužov.


Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Davis Cup»Američania už po sobote oslavovali s 200 kamarátmi do rána