Ako trávia vianočné sviatky vrcholoví zápasníci?

Vladimír Bilohuščin|24. dec 2016 o 01:00

Aj keď máme sviatky pokoja, azda sa nenájde ani jeden bojovník, ktorý cez ne nemyslí na tréning.

ŠŤASTNÉ A VESELÉ VIANOCE VŠETKÝM ŽELÁ VÁŠ PORTÁL O ZMIEŠANÝCH BOJOVÝCH UMENIACH SVETMMA.SK!

 

Attila Végh

Milujem Vianoce, hlavne tú atmosféru. Byť s rodinkou a tak, papať ´špinavosti´. Na Vianoce budem doma v Gabčíkove a tak isto aj v Trnave, oddýchnem si troška a ideme znova makať. Pozdravujem všetkých, šťastné a veselé.

 

Roland Čambal

Vianoce trávim väčšinou v gyme, makám stále... Zvyšný čas venujem psíkovi Remymu, kamarátom a mojej láske. V januári potom idem do kempu na Phuket.

 

Milan Ďatelinka

Tak moje Vianoce, sviatky pokoja a mieru, trávim s rodinou, blízkymi a kade kým. Vianoce beriem ako voľno, trénovať síce budem stále, ale nie aktívne ako v príprave. Trošku doprajem telu odpočinku, keďže len teraz som mal zápas. Na Vianoce to nebudem nijak hrotiť, trénovať budem menej, idem sa prežrať do heavyweight. No a budem tráviť viac času doma, chcem sa venovať tréningom a kamarátom, keďže teraz mám viac voľného času. Chcel by som si isť kdesi odpočinúť s priateľkou aspoň na víkend, ak bude poslúchať. Potom po novom roku naskočíme do starého režimu, makať na 195% a pomaličky sa chystať na ďalší zápas. Všetkým prajem krásne sviatky, všetko len to dobré a pozitívne, tak isto aj do nového roku všetci nech sú zdraví, šťastní, milujte sa, množte sa.

 

Jozef Wittner

Bol som teraz s priateľkou na výlete pri Dobšinej, na Ranči pod Ostrou skalou, kde som si oddýchol. Sviatky budem tráviť s rodinou a tiež s priateľkou.

 

Ivan Buchinger

Som doma s rodinou a to je dobré, lebo veľa času som v Nemecku, takže využívam ten čas, ktorý som doma. Teraz som si trošku dal pauzu, po mojom prehratom zápase, ale na Vianoce určite plánujeme ranný sparing tréning.

 

Tomáš Deák

Takže ja budem po nočnej, potom ráno vstanem, najem sa, pôjdem trénovať a po tréningu budem doma relaxovať pred telkou. Najem sa, a keďže to bude sobota, tak už kľud, alebo dám ešte jeden tréning, uvidím... No a večer sa budem vyvaľovať pri telke. Beriem to ako každý iný deň, neoslavujem to.

 

Marek Bartl

U mňa nejaké extrémne zmeny neprídu, do 23-tieho som trénoval normálne, plus som dával súkromné tréningy. Od 23. do 25. idem do Čiech navštíviť rodinu a známych, no a 26. zasa nastoľujem rovnaký režim ako doteraz, s tým rozdielom, že noha je na tom už lepšie, takže zvyšujem tréningové tempo a pridávam záťaž. To, že sú sviatky neznamená, že sa človek musí len prejedať a nič nerobiť. Vďaka zraneniu som teraz stratil času až až, takže teraz už žiadne pauzy a už sa iba pripravovať na ďalší rok, ktorý chcem začať nejakým poriadnym KO-čkom.

 

Ilja Škondrič

Vianoce budú doma s rodinkou a mojim psom. Troška relax a vonku v lese so psom. 15-teho januára idem zasa do Thajska na Phuket trénovať, ale aj trocha zregenerovať, nazbierať nové skúsenosti a kontakty.

 

Robo Pukač

Moje Vianoce budú vyzerať tak, že ráno budem trénovať, potom pôjdem za svojou rodinkou milovanou, najkrajšou na svete, s ktorou pobudnem nejaký čas. Najeme sa, zaželáme si všetko dobré, obdaríme sa nejakými darmi a pôjdem zasa za svojimi chlapcami z gymu zatrénovať.

 

Emin Sefa

Klasika, idem domov do Košíc/Lemešian za rodinou. Pricestujem 24.12. ráno, čiže dospím cestu a môže sa večerať.

 

Samuel Krištofič

Nič výnimočné. Venovať sa psovi, prežierať sa a oddychovať. Plus Nejaké lapy a posilňovačky na zosilnenie ramena.

 

Miroslav Štrbák

Vianoce trávim každý rok s rodinou doma v Liešne, v malej dedinke pri Turčianskych Tepliciach a ešte u priateľky v Dubovom. Na Silvestra sme si objednali chatu pri Liptovskom Mikuláši, tak pôjdeme na nový rok do hôr s mojimi najlepšími kamarátmi z BA, teším sa. V januári pôjdem hneď na nejaký tréningový kemp a vo februári by som chcel dať zápas. Musím to vydržať, lebo už sa neviem dočkať na zápas. Doliečim zranenie a ide sa na to.

 

Gábor Boráros

Kúpil som veľa darčekov, vianočný stromček je postavený. Na Vianoce pôjdem na dobrý obed a potom sa stretnem s rodičmi, takže celý deň budem na cestách. Domov prídem až večer, prídu kamoši, budeme kecať a pozerať telku.

 

Lukáš Pajtina

Vianoce trávim stále na žinenke, trénujem. Momentálne som mimo Žiliny a pripravujem sa na zápasy.

 

 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Ako trávia vianočné sviatky vrcholoví zápasníci?