Ak nepríde Nistelrooy, Real sa posnaží o Téveza

SITA|17. jan 2011 o 15:17

Real Madrid sa snaží o návrat Ruuda van Nistelrooya. Má však aj plán B - Carlosa Téveza z Manchestru City.

MADRID. Španielsky futbalový veľkoklub Real Madrid sa údajne pokúsi získať kanoniera Carlosa Téveza z anglického Manchestru City, ak sa mu nepodarí dotiahnuť do úspešného konca príchod útočníka Ruuda van Nistelrooya z Hamburgeru SV. V pondelok o tom informoval španielsky denník Marca, podľa ktorého už vedenie "bieleho baletu" kontaktovalo zástupcov anglického mužstva.

Tévez prišiel v decembri minulého roka s prekvapujúcou žiadosťou o odchod z kádra "The Citizens", dôvodom mali byť zlé vzťahy s manažmentom City.

Podľa Marcy však prípadnému sťahovaniu Téveza na Štadión Santiaga Bernabéua bránia dve veci: prvou je to, že Manchester preferuje prestup pred hosťovaním, druhou odstupné vo výške približne 40 miliónov eur a Argentínčanov ročný plat 8 miliónov eur.

Real by veľmi chcel pritiahnuť späť do svojho mužstva Holanďana Van Nistelrooya, ktorý už v španielskej metropole pôsobil a Realu vystrieľal dva majstrovské tituly.

Nemecký Hamburg je však proti a svoju súčasnú ofenzívnu hviezdu nechce do Španielska pustiť. Real potrebuje v kádri zaplniť miesto po zranenom Gonzalovi Higuaínovi, ktorý je mimo hry do konca sezóny pre zranenie chrbta.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»Ak nepríde Nistelrooy, Real sa posnaží o Téveza