Ajax potvrdil rokovania s Realom o prestupe Huntelaara

SITA|2. dec 2008 o 12:16

Vedenie holandského futbalového veľkoklubu Ajax Amsterdam potvrdilo rokovania s Realom Madrid ohľadom možného januárového odchodu útočníka Klaasa Jana Huntelaara.

AMSTERDAM. Vedenie holandského futbalového veľkoklubu Ajax Amsterdam potvrdilo rokovania s Realom Madrid ohľadom možného januárového odchodu útočníka Klaasa Jana Huntelaara do španielskej metropoly. Dvadsaťpäťročný zakončovateľ, ktorý je momentálne mimo hry pre zranenie členka, by mal na Štadióne Santiaga Bernábeua nahradiť svojho krajana Ruuda van Nistelrooya. Ten je mimo hry až do konca sezóny 2008/09 pre problémy s kolenom. "Ajax rokuje s Realom Madrid v súvislosti s potenciálnym prestupom Huntelaara. Ešte sme však nedospeli k žiadnej dohode," uvádza sa v oficiálnom stanovisku súpera MŠK Žilina v F-skupine Pohára UEFA 2008/09 publikovanom na klubovej internetovej stránke.

Podľa španielskych médií je "biely balet" pripravený zaplatiť Ajaxu za Huntelaara, ktorému kontrakt s amsterdamským tímom vyprší v júni 2010, približne 20 miliónov eur.

Nachádzate sa tu:
Domov