Aj Šesták v Ankaragücü končí, prestúpil do Bursasporu

Stanislav Šesták (v strede)
Stanislav Šesták (v strede) (Autor: TASR)
SITA|3. sep 2011 o 10:17

Futbalový útočník Stanislav Šesták zostáva aj naďalej v Turecku - hrávať bude za Bursaspor.

BURSA. O služby 28-ročného slovenského reprezentanta, ktorý doteraz pôsobil v Ankaragücü, sa zaujímali aj Galatasaray Istanbul, Besiktas Istanbul a Trabzonspor, kam odišli jeho dvaja kluboví spoluhráči z MKE Ankaragücü a tiež slovenskej reprezentácie Marek Sapara a Róbert Vittek.

Šesták prestupuje do Bursasporu za 2,5 milióna eur. Informuje o tom HT Spor, podľa ktorého by mal Slovák v novom klube zarábať 1 milión eur. Kontrakt je na 3 sezóny.

Slovenský futbalista by mohol debut na novom pôsobisku absolvovať v nedeľu 11. septembra, keď Bursaspor privíta v 1. kole nového ligového ročníka Kayserispor s Petrom Pekaríkom v kádri.

"Môžem povedať, že ja som spokojný. V Ankare to už nevyzeralo dobre, teraz mám istotu. Ak budem pravidelne hrávať, bude všetko v úplnom poriadku," citovalo Šestáka sobotňajšie vydanie denníka Šport.

Šesták odohral v najvyššej tureckej súťaži v minulej sezóne počas hosťovanie z Bochumu 24 stretnutí za Ankaragücü a dal v nich 10 gólov. Najslávnejšie chvíle prežíval 13. marca, keď v súboji proti Galatasarayu zaznamenal hetrik.

Počas kariéry hrával rodák z Demjaty aj za Tatran Prešov, Slovan Bratislava, Žilinu a Bochum.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Aj Šesták v Ankaragücü končí, prestúpil do Bursasporu