Adriano si odsedí ešte štvrtkový duel FC Sao Paulo

SITA|19. feb 2008 o 09:28

SAO PAULO 19. februára (SITA, AP) - Už len jeden zápas si v drese svojho tímu FC Sao Paulo nezahrá futbalový útočník Adriano, ktorý je v Brazílii na hosťovaní z talianskeho Interu Miláno. Reprezentačný ...

SAO PAULO 19. februára (SITA, AP) - Už len jeden zápas si v drese svojho tímu FC Sao Paulo nezahrá futbalový útočník Adriano, ktorý je v Brazílii na hosťovaní z talianskeho Interu Miláno. Reprezentačný kanonier, ktorý sa však pre výkonnostný pokles spojený so zdravotnými a osobnými problémami dlhší čas neobjavil v drese "kanárikov", si v zápase štátneho šampionátu - Paulisty so Santosom (3:2) neudržal nervy na uzde a napadol protihráča. Sadzba za úder hlavou a´la Zinedine Zidane, ktorého obeťou sa stal obranca hostí Domingos, sa pohybuje medzi 4 a 18 mesiacmi, disciplinárna komisia Futbalovej federácie Sao Paula však napokon veľkodušne siahla iba po dvojzápasovej suspendácii. Adriano dostal za svoj zákrok červenú kartu a nenastúpil na nedeľný duel, v ktorom jeho spoluhráči prehrali s Mariliou 2:3. Komisia jeho absenciu považuje za odslúženie polovice trestu, druhú časť si hráč odpyká v štvrtkovom dueli s Paulistou Jundiai.

Dvadsaťpäťročný zakončovateľ je v Sao Paule na hosťovaní od decembra, klubu by mal pomôcť nie len v domácich dlhodobých súťažiach, ale aj v Pohári osloboditeľov.


Nachádzate sa tu:
Domov