Adriano na polročné hosťovanie v FC Sao Paulo

SITA|20. dec 2007 o 08:19

SAO PAULO 20. decembra (SITA, AP) - Z pripravovaného novoročného návratu brazílskeho futbalistu Adriana do Interu Miláno nebude nič. Kedysi obávaný kanonier napokon zostane ešte minimálne pol roka vo ...

SAO PAULO 20. decembra (SITA, AP) - Z pripravovaného novoročného návratu brazílskeho futbalistu Adriana do Interu Miláno nebude nič. Kedysi obávaný kanonier napokon zostane ešte minimálne pol roka vo svojej vlasti, kde v uplynulých týždňoch hľadal stratenú psychickú rovnováhu po problémoch s alkoholom a nadváhou. Zdravotná indispozícia však nie je hlavným dôvodom, Adriano totiž dostal možnosť šesť mesiacov hosťovať v tíme úradujúceho brazílskeho majstra FC Sao Paulo a všetky strany napokon dospeli k dohode. So službami bývalého reprezentačného útočníka môžu v Sao Paule počítať v štátnom šampionáte a v Pohári osloboditeľov až do 30. júna 2008. "Som veľmi rád, že sme sa dohodli. Bude pre mňa cťou pomáhať tímu, ktorý obhajuje titul. Budem tvrdo bojovať o svoju šancu v klube, ako aj o návrat do reprezentácie," povedal Adriano, ktorý dostal pozvánku od súčasného trénera "kanárikov" Carlosa Dungu iba raz.

Dvadsaťpäťročný zakončovateľ trpel od vlaňajšieho úmrtia svojho otca depresiami, holdoval nadmernej konzumácii alkoholu a vyhľadával rôzne večierky, čo malo výrazne negatívny vplyv na jeho výkony. V januári sa mal vrátiť do Talianska a zapojiť do zimnej prípravy Interu.


Nachádzate sa tu:
Domov