SÚŤAŽE

Zásahy Ševčíka s Ostrákom na body pre Slaviu nestačili, gólový debut Adama Zdráhala

(Autor: SK Slavia Praha futsal)
24. feb 2021 o 13:20

Hráči Slavie Praha prehrali na domácej palubovke proti Svarogu Teplice 3:5.

(Autor: SK Slavia Praha futsal)

"Zošívaným" nepomohli ani góly slovenských reprezentantov. V 4. minúte na priebežných 1:1 po asistencii Ostráka vyrovnával Matúš Ševčík. Táto dvojica si to v 25. minúte vymenila a Dominik Ostrák zaznamenal svoj prvý presný zásah v novom tíme po príchode z Rapidu Ústí nad Labem. V tom čase vyrovnával na 3:3, lenže rozhodol závere stretnutia. Teplice išli do vedenia dve minúty pred koncom zásluhou Adriana a na konečný výsledok upravil z desaťmetrového kopu Salla. Celé stretnutie za Slaviu odchytal Marek Karpiak, hral aj Filip Vaktor. Ševčík ešte dostal žltú kartu. Slavia je v tabuľke štvrtá.

Nedarilo sa ani poľskému tímu P.A. Nova Gliwice, za ktorý debutoval Adam Zdráhal. Po príchode do tímu hneď strelil gól, avšak ani ten neodvrátil prehru 3:5. Dostal ešte žltú kartu. Nastúpili tiež Patrik Zaťovič a Filip Marton. Gliwice ostávajú na 16. mieste Ekstraklasy s 10 bodmi.

V stredu sa predstavia Martin Doša, jeho FK Chrudim hostí Liberec a SK Interobal Plzeň (Kozár, Rick, M. Zdráhal) hostí aj na obrazovkách ČT4 v šlágri Spartu Praha. Na poľské Chojnice (Medoň, Kollár) čakajú v rámci pohára Pniewy.

Nabitý program českej súťaže pokračuje aj v piatok, kedy Plzeň cestuje do Českých Budejovíc, Slavia Praha privíta Rapid Ústí nad Labem a Chrudim sa predstaví v Tepliciach proti Svarogu. V sobotu hostí v Španielsku Santa Coloma (Drahovský) Jaen, Nova Gliwice sa pokúsia uhrať body na palubovke Lubawy a Chojnice zase v Brzegu. 28. februára začína reprezentačný zraz seniorského národného tímu Slovenska, v dvojzápase sa predstavíme proti Grécku v Bratislave (4.3. na RTVS) a neskôr v Aténach (7.3.).

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: