Reprezentácia SR "19"

Odveta ako cez kopirák. Reprezentačná U-19 podľahla Česku aj v druhom zápase 0:4

15. feb 2023 o 13:02

Odvetné prípravné stretnutie futsalových reprezentácií do 19 rokov v Hodoníne v netradičnom čase 11:00 skončilo rovnako ako včera, Slováci sa strelecky nepresadili, ich súper až štyrikrát.

Český tím vstúpil do zápasu aktívnejšie, držal častejšie loptu na svojich futsalkách a bol odmenený. Po prihrávke Kuču otvoril skóre už v tretej minúte včerajší dvojgólový strelec "levíčat" Šiler. O päť minút neskôr už zverenci trénera Brůnu vedli o dva góly. Z gólu sa radoval Tilinger. Zmenu v skóre nepriniesla ani hra bez brankára zverencov trénera Richarda Bača.

Ani po obrátke naši chlapci nenašli recept na českú obranu. Naopak na druhej strane Jiří Zápotocký strelou cez celé ihrisko do prázdnej bránky zvýšil na 3:0. V 35. minúte Češi využili prečíslenie tri na dva a Jakeš uzatvoril zápasový účet.

Prípravný zápas reprezentácií U-19 v Hodoníne:

Česko - Slovensko 4:0 (2:0)

Góly: 3. Šiler (Kuča), 8. Tilinger (Zlatníček), 29. Jiří Zápotocký, 35. Jakeš (Tilinger). Rozhodcovia: Čep - Vévodová.

Česko: Špáník (Buchar) - Šiler, Kuča, Jar. Zápotocký, Jiří Zápotocký - Mraček, Palatka, Tilinger, Švejkovský, Tomek, Kuta, Zlatníček, Jakeš. Trenér Martin Brůna.
Slovensko: Horváth (Šimo) - Nemček, Hazda, Bielik, Strapek - Berky, Dolník, Poljak, Víglaš, M. Mikita, Halász, J. Mikita. Trenér Richard Bačo. 

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: