Hlavné menu

Školenie trénerov v rámci ObFZ

Karol Kačmarčík|20. jún 2020 o 00:00

Posielam vám informáciu o zmene organizovania školení trénerov UEFA GC, čím sa opäť otvárajú nové možnosti organizovania školení v rámci vašich ObFZ, prípadne susediacich ObFZ.

Dobrý deň,
posielam vám informáciu o zmene organizovania školení trénerov UEFA GC, čí sa opäť otvárajú nové možnosti organizovania školení v rámci vašich ObFZ, prípadne susediacich ObFZ.
Po období poznačenom obmedzeniami v bežnom i futbalovom živote prichádza k výraznej zmene formy školenia trénerov licencie UEFA B a UEFA GC. Počas obdobia, keď bol výraznejšie obmedzený pohyb obyvateľov a boli zakázané hromadné akcie sme školenia trénerov licencia UEFA A a UEFA B realizovali prostredníctvom aplikácií Teams a Skype cez internet. Vzhľadom na veľmi pozitívnu odozvu sa bude čiastočne realizovať školenie trénerov prostredníctvom aplikácii (Teams a Skype) cez internet aj v ďalších typoch školenia.
Ako sa to prejaví v praxi? Tréneri si môžu vypočuť prezentácie v pohodlí domova, nemusia cestovať do Košíc, resp. sídiel ObFZ (eventuálni organizátori školení UEFA GC) a viacerí tréneri sú hlavne v diskusii aktívnejší.
V rámci školenia trénerov UEFA GC v pôvodnom formáte organizácie školenia tréneri mali v mieste školenia absolvovať 6 blokov kontaktného vyučovania v rozsahu 40 hodín a teraz absolvujú 4 bloky kontaktného školenia v rozsahu 24 hodín a 6 blokov dištančného štúdia prostredníctvom aplikácií cez internet v rozsahu 14 hodín. V rámci kontaktnej výuky absolvujú tréneri len workshopy a prax na ihrisku. Rozsah blokov dištančného školenia je 1,5 až 2 hodiny v rámci jedného bloku. Na záver absolvujú záverečnú skúšku z pravidiel futbalu a z teórie.
Prosím o zverejnenie informácie na vašej web stránke, prípadne ak máte záujem organizovať školenie UEFA GC v sídle vášho ObFZ, kontaktujte ma. Podmienkou organizovania školenia u vás je zabezpečenie miestnosti s kapacitou cca 20 osôb a ihriska na 4 termíny kontaktnej výuky.
V prílohe vám zasielam informácie o plánovaných školeniach v rámci VsFZ v Košiciach.
Ďakujem

S pozdravom

Peter Szénay

e-mail: peter.szenay@futbalsfz.sk<mailto:peter.szenay@futbalsfz.sk>

mobil:   +421 905 252 235

              +421 902 937 057

UEFA B 2020 - KE II - INFO.pdf
UEFA B II 2020-kalendar.pdf
UEFA GC 2020KE II - INFO.pdf
UEFA GC II-2020 kalendar.pdf
19.02.25. Spsôsob prihlasovania na školenia a semináre trénerov.pdf

Súvisiaci obsah