VÍŤAZSTVO PRE DRIENOV

Ján Mirola|19. mar 2017 o 01:00

Kategória seniorov už pozná víťazov a porazených halového turnaja mužov Oblastného futbalového zväzu Prešov. Išlo už o 28. ročník, ktorý sa konal v telocvični Základnej školy na Sibírskej ulici. Podujatie má teda bohatú tradíciu a teší sa značnej popularite.

Znova sme boli svedkami množstva zaujímavých zápasov, inak tomu nebolo aj na finálovom vyvrcholení. Iba dva duely sa skončili bez gólov, v obidvoch mala takpovediac prsty (či skôr kopačky) ľubotická rezerva, ktorá takto hrala s Finticami a Interom Ostrovany.

V pätnástich stretnutiach padlo spolu 62 gólov. Fintice sa až dvakrát tešili z vysokej výhry 9:0. Rovnakým skóre deklasovali Ostrovany a Ličartovce. Fintičania mali celkovo najlepší útok, sieť súperov rozvlnili až 21 krát. V ich radoch hral najlepší strelec turnaja Adam Bujnovský (10).

Paradoxne až posledný zápas dvoch dovtedy neporazených celkov rozhodol o víťazovi podujatia. Drienov zdolal Šarišské Bohdanovce 2:0, v obidvoch presných zásahov mal prsty ich líder a najlepší hráč turnaja Tomáš Dyačovský. Jeden dal, na druhý prihral. Ocenenie pre najlepšieho brankára prevzal z rúk organizátorov Lukáš Uličný zo Šarišských Bohdanoviec.

Za Drienovom a Šarišskými Bohdanovcami skončili tretie Fintice, štvrté boli Ľubotice B, piate Ostrovany a šieste Ličartovce.

Výsledky: Šarišské Bohdanovce – Ostrovany 5:0, Ličartovce 6:0, Ľubotice B 2:0, Fintice 3:2, Drienov 0:2,

Ličartovce – Drienov 0:2, Ostrovany 1:2, Ľubotice B 1:2, Fintice 0:9,

Ľubotice B – Fintice 0:0, Drienov 0:1, Ostrovany 0:0,

Drienov- Fintice 2:1, Ostrovany 7:1.

Fintice – Ostrovany 9:0.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: