KANONIER VYŠIEL NAPRÁZDNO

(Autor: VZ)
Ján Miroľa|6. okt 2024 o 01:01

Ešte kým v dnešný deň vybehnú na okresné trávniky účastníci súťaží riadených ObFZ Prešov sme sa narýchlo pozhovárali s hrajúcim trénerom FK Petrovany Jánom Hatokom. Líder 8. triedy totiž minulú nedeľu zdolal Ražňany iba najtesnejším rozdielom 1:0. Zvykne sa v takých prípadoch tiež hovoriť, že favorit utrpel víťazstvo. Bolo to naozaj tak? Dozvieme sa v nasledujúcich otázkach...  

Takže, na úvod, ako to vyzeralo na ihrisku?

Hostia boli húževnatým súperom, ktorý hral rozumne, skôr vyhľadával brejkové situácie. My sme ale znova nevyužili množstvo gólových príležitostí. Zároveň musím dodať, že tomuto duelu by skôr svedčal výsledok 5:2 alebo 5:1. No dôležité sú tri body a tie na naše konto pribudli.

Pamätáte si na rovnaký výsledok, alebo podobný, v „novej ére“ petrovianskeho futbalu?

V minulej sezóne sme v Ruskej Novej Vsi tiež vyhrali iba 1:0.

Apropo, kanonier Daniel Petruška. Proti Ražňanom sa netradične namiesto gólov uviedol do štatistík žltou kartou...  

Práve on mal na svojich kopačkách väčšinu možností, o ktorých som predtým hovoril. Prosto nemal svoj deň. Tak, ako nám v predchádzajúcich súbojoch pomohol, tentokrát to nešlo. Čo sa týka karty, dostal ju za rečnenie. Aspoň poteší, že niečo pribudne do klubovej kasy.

No zato skóroval skôr netradičný strelec.

Gól padol v 18. minúte po rohovom kope. Miška Žarnaya sa snažím pri týchto štandardných situáciách  hľadať pomerne často. Hlavu má výbornú, dal ňou už nejeden gól.

Pred necelým mesiacom vás potrápil aj Víťaz, dokázali ste s ním doma iba remizovať 1:1.

Povedal by som, že obidva majstráky boli ako cez „kopirak“. Na naše strane nepremenené šance, súper z ojedinelej situácie skóroval. Taký je niekedy futbal. Sezóna sa zatiaľ vyvíja k našej spokojnosti, verím, že to pôjde takto aj ďalej.

Dnes hráte v Pušovciach...

Popravde, veľmi toto mužstvo nepoznám, no keď sú v tabuľke druhí, majú svoju kvalitu. Ja verím, že si schuti zahráme futbal - a nech vyhrá lepší.


Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu: