Úradné správy

ÚRADNÁ SPRÁVA ObFZ BRATISLAVA-VIDIEK Č. 7 ZO DŇA 14. 8. 2020

Pavel Príkopa|14. aug 2020 o 11:00

ÚRADNÁ SPRÁVA ObFZ BRATISLAVA-VIDIEK Č. 7 ZO DŇA 14. 8. 2020

ObFZ Bratislava – vidiek

SEKRETARIÁT

Zmena na poste sekretára ObFZ Bratislava-vidiek

Od 1. 7. 2020 vykonáva sekretára ObFZ BA-vidiek Pavel Príkopa, ktorý vo funkcii nahradil Rudolfa Hupku. Mail: pavel.prikopa@futbalsfz.sk .

VV SFZ na svojom zasadnutí zo dňa 8. júla 2020 VV SFZ schválil novelu Registračného a prestupového poriadku SFZ, ktorá je v znení prijatých zmien a doplnení k dispozícii na webovej stránke SFZ v sekcii „Legislatíva“.
Odkaz na dokument nájdete na: https://mediamanager.sportnet.online/media/pages/f/futbalsfz.sk/2020/07/rapp-novela-08072020-konsolidovane-znenie.docx.pdf

Na našej stránke v časti dokumenty sa doplnené nasledovné novelizované predpisy SFZ s účinnosťou od 18. 6. 2019: Registračný a prestupový poriadok SFZ, Súťažný poriadok a Etický kódex SFZ. Poriadky nájdete aj na stránke www.futbalsfz.sk/legislativa-predpisy-sfz-poriadky

Ak ktorýkoľvek FK potrebuje uviesť oznam na našu webovú stránku, nech ho pošle na mail: pavel.prikopa@futbalsfz.sk .

ŠPORTOVO-TECHNICKÁ KOMISIA

Odporúčania ŠTK ObFZ Bratislava-vidiek k dodržiavaniu nariadení Ústredného krízového štábu Slovenskej republiky v boji proti ochoreniu COVID-19 k futbalovým stretnutiam BFZ platný pre všetky súťaže v súťažnom ročníku 2020/2021.

POŽIADAVKY K ORGANIZÁCIÍ FUTBALOVÝCH STRETNUTÍ

1. Príjazd družstiev a delegovaných osôb do areálu štadióna:

a)odporúča sa príjazd obidvoch družstiev dopravným prostriedok (autobusom alebo osobným vozidlom) tak, aby bol zachovaný primeraný odstup medzi hráčmi, resp. realizačnými tímami a využitie prekrytia dýchacích ciest rúškom, pričom dopravný prostriedok musí byť vydezinfikovaný pred príchodom hráčov,

b)zabezpečenie oddeleného príchodu družstiev, resp. zabezpečenie dostatočného časového odstupu medzi príchodmi jednotlivých družstiev,

c) v závislosti od konkrétneho štadióna alebo športového areálu zabezpečiť oddelené vstupy do šatní, alebo dostatočný časový odstup pri vstupe medzi jednotlivými družstvami,

d) delegované osoby sú povinné dodržať pri príchode do areálu štadióna primeraný odstup od hráčov, členov realizačného tímu, usporiadateľskej služby alebo využijú prekrytie dýchacích ciest rúškom.

2. Šatne (družstvá a delegované osoby)

Usporiadajúci klub (domáce družstvo) je povinný (samozrejme v rámci možností) využiť voľné šatne, alebo voľné miestnosti na rozdelenie obidvoch družstiev (základná jedenástka a striedajúci hráči, rozhodcovia a delegát).

3. Rozcvička pred stretnutím

Delegát stretnutia zabezpečí časový harmonogram nástupu obidvoch družstiev a aj rozhodcov na rozcvičku pred stretnutím a následne aj odchodu z rozcvičky resp. z hracej plochy, aby sa predišlo spoločnému vstupu hráčov obidvoch družstiev a rozhodcov do svojich šatní. V prípade majstrovských stretnutí mládeže je povinný túto povinnosť zabezpečiť rozhodca stretnutia.

4. Kontrola výstroja a vstup družstiev na hraciu plochu

a)poradu pred stretnutím vykonať na voľnom priestranstve s dostatočným odstupom medzi osobami. Najlepšie v exteriéri (samozrejme v závislosti od počasia),

b)kontrolu výstroja hráčov zo strany asistentov rozhodcu pred začiatkom stretnutia je potrebné vykonať na voľnom priestranstve tak, aby nedošlo k styku s ostatnými osobami, ktoré sú zúčastnené na futbalovom stretnutí,

c)hlavný usporiadateľ je povinný zabezpečiť pred začiatkom stretnutia oddelený vstup družstiev na hraciu plochu.

5. Vstup družstiev na hraciu plochu

Spoločný nástup obidvoch družstiev na hraciu plochu sa nevykonáva. Je zakázané podávanie rúk a tiež spoločný pozdrav alebo spoločné fotografovanie družstiev.

6. Technická zóna a hracia plocha

a)technické zóny musia byť pred každým stretnutím čisté a vydezinfikované,

b)rozdelenie sedenia na lavičkách náhradníkov. Možnosť rozšírenia lavičky náhradníkov buď na tribúne, ak je priamo dostupná hracia plocha, alebo doplnením dodatočných miest tzv. extra sedenie (optimálne prekrytých) a následná úprava technickej zóny (rozšírenie).

7. Polčasová prestávka a odchod družstiev po stretnutí

Rozhodca spolu s hlavným usporiadateľom sú povinní zabezpečiť oddelený vstup družstiev a rozhodcov do šatní v polčasovej prestávke rovnako ako pred začiatkom stretnutia. Zabezpečiť oddelený odchod družstiev obdobne ako pri príchode na stretnutie (viď bod 1).

Oznamuje FK:

že v súvislosti s prijatou novelou Súťažného poriadku SFZ prijatou VV SFZ hlasovaním per rollam dňa 31. júla 2020 si Vám dovoľujeme preposlať krátke vysvetlenie oddelenia riadenia súťaží SFZ k čl. 28 Súťažného poriadku SFZ.

● V Článku 28 odsek 4 sa obmedzuje na vytvorenie iba jedného spoločného družstva mládeže, to znamená, že v každej vekovej kategórii mládeže, v ktorej klub má prihlásené družstvo (napr. U19, U17, U15 a podobne), je možnosť vytvorenia iba jedného spoločného družstva. Cieľom novelizácie tohto ustanovenia bolo nastaviť také pravidlo, aby klub nemohol mať v danej vekovej kategórii prihlásené svoje vlastné družstvo a zároveň mať v tej istej vekovej kategórii vytvorené spoločné družstvo s iným klubom.

● Článok 28 a jeho odsek 8 a odsek 10 hovorí o podmienkach striedavého štartu hráčov vo vekových kategóriách žiakov a dorastu. Povoľuje sa striedavý štart aj pre hráčov zo súťaží riadených SFZ (toto bol hlavný zámer novely tohto ustanovenia). Klub môže uzavrieť v jednom súťažnom ročníku maximálne päť takýchto dohôd pre jedno svoje družstvo. Hráč, ktorý má striedavý štart, je oprávnený štartovať v druhom klube len vo svojej vekovej kategórii, do ktorej patrí (ak hráč patrí do žiackej kategórie, počas striedavého štartu v druhom klube môže hrať len za žiakov – pozn.). Zároveň hráč klubu vo vyššej súťaži nesmie štartovať za klub v nižšej súťaži, ak za klub vyššej súťaže odohral v jednotlivej časti súťaže (jeseň, jar) viac ako polovicu stretnutí. Hráč s dočasným transferom nie je oprávnený hrať na základe dohody o striedavom štarte hráča. Cieľom tejto myšlienky bolo vytvoriť možnosť aj pre hráčov pôsobiacich v súťažiach riadených SFZ (I. a II. dorastenecká liga a I. liga žiakov – pozn.), ktorí pravidelne nehrávajú a nie sú vyťažovaní vo svojich tímoch, aby sa mali možnosť uplatniť v druhom klube, kde by mohli dostať väčší herný priestor.

Zároveň si Vás dovoľujeme informovať, že dohody o striedavom štarte a spoločných družstvách schválené do 30.7.2020 (do doby účinnosti pôvodného znenia Súťažného poriadku SFZ) zostávajú v platnosti.

Uzn. č. 10: Oznamuje, stretnutia presunuté na sobotu z dôvodu nedostatku rozhodcov.

S5V

Všetky domáce a vonkajšie zápasy nasledovných družstiev:

- FC Malacky B

- FC Slovan Modra

- OŠK Plavecký Štvrtok

S6V

1. kolo: Pernek – Z. Ves

2. kolo: Suchohrad – Pernek

3. kolo: M. Leváre – Zohor

4. kolo: Z. Ves – Vinosady

5. kolo: Pezinok B – Gajary

6. kolo: Pernek – Stupava

7. kolo: Vinosady – M. Leváre

8. kolo: Zohor – Suchohrad, Stupava – Pezinok B

9. kolo: Pezinok B – Zohor

10. kolo: Suchohrad – M. Leváre

11. kolo: M. Leváre – Gajary

12. kolo: Gajary – Pernek

13. kolo: Vinosady – Z. Ves

14. kolo: Gajary – Pezinok B

15. kolo: Stupava – Pernek

16. kolo: Suchohrad – Z. Ves

17. kolo: Pezinok B – Stupava

18. kolo: Vinosady – Stupava

19. kolo: Gajary – Zohor

20. kolo: Zohor – Vinosady

21. kolo: Pernek – Gajary

22. kolo: Z. Ves – Vinosady

23. kolo: Stupava – M. Leváre

24. kolo: M. Leváre – Pezinok B

25. kolo: Z. Ves – Suchohrad

26. kolo: Zohor – Suchohrad

Uzn. č. 11: Oznamuje, že stretnutia presunuté na sobotu z dôvodu nedostatku rozhodcov (uzn. č. 10) je možné preložiť na nedeľu 3,5 hod. pred ÚHČ v súlade s SP čl. 36 a 37 (viac ako 21 dní pred stretnutím bez súhlasu súpera, menej ako 21 dní so súhlasom súpera).

Na nedeľu ÚHČ je možné stretnutie presunúť len v prípade súhlasu KRaD, dohody oboch klubov a ak v daný víkend budú hrané minimálne 4 stretnutia mimo nedele ÚHČ.

DISCIPLINÁRNA KOMISIA

Uznesenie č. 79 - DK na základe rozhodnutia VV ObFZ Bratislava-vidiek o predčasnom ukončení súťaží a s poukazom na čl. 14/1 Stanov SFZ rozhodla, že všetky disciplinárne sankcie pozastavenia výkonu športu a pozastavenie výkonu funkcie uložené v súťažnom ročníku 2019/2020 podľa čl. 37/3,5,6, ktoré doposiaľ neboli vykonané, sa rušia. Ostatné disciplinárne sankcie, ktoré doposiaľ neboli vykonané, sa prenášajú do nového súťažného ročníka. Disciplinárne sankcie uložené na časové obdobie, ktoré doposiaľ neboli vykonané, sa od posledného súťažného kola prerušujú a začínajú plynúť od začiatku súťažného ročníka 2020/2021.

KOMISIA MLÁDEŽE

Oznam FK:

Zo súťaže SZV starší žiaci U15 sa dňom 14.8.2020 odhlásilo družstvo FK Studienka.

a/ striedavý štart – schválenie žiadosti

Patrik Štvrtecký ( 1416416 ) FC IMAS ( SZRL ) – FK Malé Leváre ( SZV U15 )

Juraj Móro ( 1344162 ) Žolík Malacky ( SZRL ) – TJ Veľké Leváre ( SZV U15 )

Róbert Pavlíček ( 1356133 ) Žolík Malacky ( SZRL ) – FC Rohožník ( SZV U15 )

Samuel Vician ( 1332631 ) Žolík Malacky ( SZRL ) – FC Rohožník ( SZV U15 )

Jakub Kováč ( 1344867 ) Žolík Malacky ( SZRL ) – FC Rohožník ( SZV U15 )

Marek Tokár ( 1356004 ) ŠK Šenkvice ( SZRL ) – Slovan Vištuk ( SZV U15 )

Jakub Mifka ( 1340008 ) ŠK Šenkvice ( SZRL ) – Slovan Vištuk ( SZV U15 )

Nikolas Šarmír ( 1365933 ) ŠK Šenkvice ( SZRL ) – Slovan Vištuk ( SZV U15 )

Timotej Baričič ( 1366334 ) ŠK Šenkvice ( SZRL ) – Slovan Vištuk ( SZV U15 )

b/ súpisky ( zoznamy ) hráčov

KM žiada nasledujúce FK, aby v termíne do 15.8.2020 ( predĺžená lehota ) zaslali súpisky ( zoznam ) hráčov, ktorí budú štartovať v danej súťaži. Na súpiske je potrebné uviesť meno a priezvisko hráča, číslo RP. Súpisky posielajte na mailovú adresu: konecny58@centrum.sk . V prípade nedodržania termínu bude daný FK odstúpený na DK ObFZ Bratislava-vidiek.

PŠC Pezinok A, B – súťaže SZRL, SZV U15

ŠK Žolík Malacky A, B – súťaže MZRL, MZV U13

PŠC Pezinok A, B – súťaže MZRL, MZV U13

c/ súťaž SZV U15 – predohrávka stretnutia

2.kolo: Vištuk – Rohožník, ŠT 27.8. o 17.30 hod.

d/ zmeny termínov stretnutí – MZV skupina A

3.kolo: Jakubov – Gajary, 12.9. o 10.00 hod.

5.kolo: Jakubov – Žolík Malacky B, 26.9. o 14.00 hod.

9.kolo: Jakubov – Sološnica, 24.10. 14.00 hod.

KOMISIA ROZHODCOV A DELEGÁTOV

Nominačná listina rozhodcov a delegátov schválená VV ObFZ Bratislava vidiek dňa 16.7. 2020.

Ospravedlnenia : Chrupka 15.8. – 29.8., Múčka 16.8. a 30.8., Bočák 15.8. – 30.8. Chranček 15.8., Meszaros 15. – 30.8., Turanský 15.8., Foltín 15.8., 22.8., 5.9., Banič 16.8., Roch 15. – 16.8. , Rýbár do prihlásenia , Dávid do prihlásenia , Ďurčo do prihlásenia , Olša 15. – 16.8.

Kompletné pravidlá futbalu, platné v slovenských súťažiach od 20. 7. 2020 nájdete TU. Zmeny a doplnky pravidiel futbalu 2020/2021 sú zverejnené TU.

Doplnenie na nominačnú listinu R a D ObFZ Bratislava-vidiek :  Augustovič Peter ml. mail: peter.augustovic@gmail.com 0948/066288

Oznamuje predbežný termín konania fyzických previerok rozhodcov ObFZ Bratislava vidiek september 2020 .

Komisia rozhodcov a delegátov ObFZ Bratislava-vidiek vyzýva záujemcov o vykonávanie funkcie rozhodcu, aby sa prihlásili na sekretariáte ObFZ Bratislava-vidiek, Súmračná 27, 821 02 Bratislava, tel.: 0903 718455 - sekretariát, alebo priamo predsedovi KRaD, tel.: 0908 764944. Noví rozhodcovia majú možnosť obdržať rozhodcovský balíček získaný z konvencie rozhodcov UEFA.

MATRIKA BFZ

Informácia pre FK:

VV SFZ na svojom zasadnutí zo dňa 8. júla 2020 VV SFZ schválil novelu Registračného a prestupového poriadku SFZ, ktorá je v znení prijatých zmien a doplnení k dispozícii na webovej stránke SFZ v sekcii „Legislatíva“.
Odkaz na dokument nájdete na: https://mediamanager.sportnet.online/media/pages/f/futbalsfz.sk/2020/07/rapp-novela-08_07_2020-konsolidovane-znenie.docx.pdf

Znenie Registračného a prestupového poriadku SFZ /RaPP/, schválené VV SFZ dňa 8. júla 2020, Súťažný poriadok, Disciplinárny poriadok a ďalšie nájdete aj na stránkach www.futbalsfz.sk/legislativa-predpisy-sfz-poriadky, bfz.futbalnet.sk a www.futbalbfz.sk/dokumenty/.

Článok 19/2 - Registračné obdobia.
Žiadosť o prestup amatéra sa podáva v registračných obdobiach a to:
a) od 26.06. do 15.07. kalendárneho roka (letné registračné obdobie bez obmedzenia),
b) od 01.07. do 30.09. kalendárneho roka (letné registračné obdobie s obmedzením), 
c) od 01.07. do 30.09. kalendárneho roka (letné registračné obdobie zo zahraničia), 
d) od 01.01. do 31.03. kalendárneho roka (zimné registračné obdobie s obmedzením),
e) od 01.01. do 31.03. kalendárneho roka (zimné registračné obdobie zo zahraničia).

Oznamujeme FK, že termín prestupu amatéra bez obmedzenia skončil dňom 15.7. 2020 a prestup amatéra s obmedzením môžete podávať do 30.9.2020.

Odstupné za prestup amatéra bez obmedzenia /čl. 37 RaPP/ sa stanovuje podľa stupňa súťaže, z ktorého hráč prestupuje a do ktorého hráč smeruje a podľa veku hráča, ktorý hráč dosiahne v súťažnom ročníku, počas ktorého prestupuje.

Odstupné za hráča podľa článku 37a až 37c sa uhrádza prostredníctvom mesačnej zbernej faktúry na účet SFZ – viď čl. 37/4. Kompletný návod na použitie nájdete aj na: www.futbalsfz.sk/issf-platobne-predpisy.

V ISSF v elektronickej podateľni v zložke Registrácia hráča je doplnená Žiadosť o dočasnú registráciu hráča. Táto nová žiadosť bola zriadená za účelom vykonania  zmeny registrácie hráča podľa článku 15 ods. 6 RaPP. Žiadame klubových ISSF manažérov, aby využívali okrem žiadosti o preregistráciu hráča aj žiadosť o dočasnú registráciu hráča.

V ISSF je zavedená žiadosť o elektronický registračný preukaz hráča (ERP). 
ERP má platnosť 2 roky.

KOMISIA MLÁDEŽE BFZ

a/ vyžrebovanie súťaží :

KM oznamuje, že vyžrebovanie súťaží prípraviek BFZ je zverejnené na stránke BFZ, časť súťaže. Žiadame FK, aby si skontrolovali svoje vylosovanie, prípadné chyby nahláste na mailovú adresu: konecny58@centrum.sk, pavel.prikopa@futbalsfz.sk

b/ súpisky ( zoznam hráčov ) :

KM žiada nasledujúce FK, aby v termíne do 15.8. zaslali súpisky ( zoznamy ) hráčov, ktorí budú štartovať za dané družstvo. V zozname žiadame uviesť meno a priezvisko hráča a číslo RP. KM upozorňuje FK, ktoré majú na rovnakom stupni riadenia ( BFZ ) a rovnakej vekovej kategórie zaradené svoje družstvá ( A, B, C družstvo ) na dôsledné dodržiavanie SP SFZ čl.42 ( súpisky viacerých družstiev ). Súpisky ( zoznamy ) posielajte na mailové adresy: pavel.prikopa@futbalsfz.sk , konecny58@centrum.sk

FK Rača ( 1.liga SFZ U11, U10, U9 – PMA1, PMB1, PMC1 )

SDM Domino Bratislava ( 1.liga SFZ U11 – PMA3 B, C )

NŠK 1922 Bratislava A, B ( U11, U10, U9 ) v súťažiach PMA1, PMB1, PMC1

ŠK Žolík Malacky A, B ( U11 ) v súťažiach PMA1, PRMA

PŠC Pezinok A, B ( U11, U10 ) v súťažiach PMA1, PMB1, PMA2, PMB2

ŠK Vrakuňa Bratislava A, B ( U11 ) v súťažiach PMA1, PMA3

ŠK Svätý Jur A, B ( U11 ) v súťažiach PRPK, PRSC

OŠK Slovenský Grob A, B ( U11 ) v súťažiach PRPK, PRSC

Lokomotíva Devínska Nová Ves A, B v súťaži PMD U8

FKM Stupava A, B v súťaži PMD U8

SFC Kalinkovo A, B v súťaži PMD U8

c/ hracie plochy ( ihriská ) :

FK Dúbravka ( PMA1, PMB1, PMC1, PMC2 ) : UT FK Dúbravka

FA Lafranconi FTVŠ Uk Bratislava ( PMA1, PMB1, PMC1 ): UT Lafranconi

FK Rača B ( PMA1, PMB1, PMC1 ): UT Mladá Garda – streda 17.00 hod.

MŠK Iskra Petržalka ( PMA1, PMB1, PMC1 ) : UT Budatínska

FKM Stupava ( PMA1, PMB1, PMC1 ) : UT Stupava

MŠK Senec ( PMA1, PMB1, PMC1 ) : HP Š.Ú.R. /Hrubý Šúr/

PŠC Pezinok ( PMA1, PMB1, PMC1, PMA2, PMB2 ) : HP GFC Grinava

SDM Domino Bratislava C ( PMA3 ) : HP Mamateyova 4 Petržalka

FC Rohožník ( PRMA, PMC2 ) : vedľajšia HP FC Rohožník

FC IMAS ( PRMA ) : UT Stupava

FK ŠK Danubia Veľký Biel ( PRSC, PMC2 ) : HP Veľký Biel

Senec Football Academy ( PRSC ) : HP Reca

PŠC Pezinok B ( PMC2 ) : HP PŠC Pezinok

d/ žiadosť FK Rača – umelé osvetlenie

KM schvaľuje žiadosť FK Rača odohrať svoje domáce stretnutia pri umelom osvetlení na UT Mladá Garda ( mesiace október, november 2020, apríl 2021 )

e/ súťaž PMD U8 – turnajová súťaž :

Vyžrebovanie turnajovej súťaže PMD U8 je zverejnené na stránke BFZ (mládežnícke súťaže).

pravidlá a podmienky:

ihrisko ( rozmer ): 40 x 25 metrov

bránky: 2 x 5 metrov, resp. 2 x 3 metre

počet hráčov: 1 + 4

hrací čas: 2 x 15 minút ( bez polčasovej prestávky )

rozhodcovia: zabezpečuje organizátor turnaja

štart hráčov: veková úroveň od U8 – po U6, každý hráč musí mať platný elektronický registračný preukaz, každý účastník musí mať pred prvým stretnutím v turnaji nahranú v ISSF zápasovú súpisku

lopty: veľkosť č.4

výsledkový servis: po skončení každého turnaja je organizátor povinný zaslať kompletný výsledkový servis ( celkový výsledok, polčasový výsledok, strelcov gólov aj s minútami ) na mailové adresy: pavel.prikopa@futbalsfz.sk, konecny58@centrum.sk

Termíny jednotlivých turnajov ( jeseň 2020 ) :

T1: 12.9., resp. 13.9.2020

T2: 26.9., resp. 27.9.2020

T3: 10.10., resp. 11.10.2020

T4: 24.10., resp.25.10.2020

Nahlásený termín turnaja :

sk.A:

T1 – 12.9. FC Petržalka od 13.00 hod. ( 4 ihriská )

T3 – 10.10. FKM Karlová Ves od 13.00 hod. ( 4 ihriská )

sk.B:

T1 – 13.9. Lokomotíva DNV „A“ od 9.30 hod. ( 2 ihriská )

T2 – 26.9. FK Rača od 14.00 hod. ( 2 ihriská )

sk.C:

T2 – 26.9. FKP Bratislava od 15.00 hod. ( 2 ihriská )

T3 – 10.10. FK Dúbravka od 14.30 hod. ( 2 ihriská )

sk.D:

T1 – 13.9. Lokomotíva DNV „B“ od 13.30 hod. ( 2 ihriská )

T3 – 11.10. MFK Záhorská Bystrica od 11.30 hod. ( 2 ihriská )

sk.E:

T1 – 12.9. TJ Záhoran Kostolište od 10.00 hod. ( 2 ihriská )

T3 – 10.10. ŠK Žolík Malacky od 10.00 hod. ( 2 ihriská )

T4 – 24.10. FC Rohožník od 14.00 hod. ( 2 ihriská )

sk.F:

T1 – 12.9. OFK Vysoká pri Morave od 10.00 hod. ( 2 ihriská )

T2 – 27.9. ŠK Závod od 10.00 hod. ( 2 ihriská )

T3 – 10.10. TJ Záhoran Jakubov od 9.30 hod. ( 2 ihriská )

sk.G:

T1 – 13.9. PŠC Pezinok od 12.30 hod. ( HP PŠC Pezinok - 2 ihriská )

sk.H:

T1 – 13.9. Senec Football Academy od 10.00 hod. ( HP Reca – 2 ihriská )

sk.I

T1 – 12.9. MŠK Senec od 9.00 hod. ( HP Čataj, 2 ihriská )

T2 – 26.9. OFK Dunajská Lužná od 9.00 hod. ( 2 ihriská )

T3 – 10.10. FC ŠTK 1914 Šamorín od 9.00 hod. ( 2 ihriská )

T4 – 24.10. FK Slovan Ivanka od 13.00 hod. ( 2 ihriská )

sk.J:

T1 – 13.9. OŠK Chorvátsky Grob od 14.00 hod. ( 2 ihriská )

T2 – 26.9. SFC Kalinkovo od 15.00 hod. ( 2 ihriská )

T3 – 10.10. ŠK Bernolákovo od 13.00 hod. ( 2 ihriská )

T4 – 24.10. TJ Rovinka od 9.45 hod. ( 2 ihriská )

sk.K:

T1 – 12.9. ŠK Tomášov od 10.00 hod. ( 2 ihriská )

f/ zmeny termínov stretnutí z dôvodov kolízie

PMA2 – 1.kolo: PŠC Pezinok B – Lamač, 30.8. o 9.00 hod. ( HP Grinava )

PMA2 – 3.kolo: PŠC Pezinok B – Rovinka, 13.9. o 9.00 hod- ( HP Grinava )

PMA2 – 7.kolo: PŠC Pezinok B – Jarovce, 11.10. o 11.00 hod. ( HP Grinava )

PMA2 – 9.kolo: PŠC Pezinok B – D.Lužná, 25.10. o 14.00 hod. ( HP Grinava )

PMB2 – 1.kolo: PŠC Pezinok B – Lamač, 30.8. o 11.00 hod. ( HP Grinava )

PMB2 – 3.kolo: PŠC Pezinok B – Rovinka, 13.9. o 11.00 hod. ( HP Grinava )

PMB2 – 7.kolo: PŠC Pezinok B – Jarovce, 11.10. o 11.00 hod. ( HP Grinava )

PMB2 – 9.kolo: PŠC Pezinok B – D.Lužná, 25.10. o 9.00 hod. ( HP Grinava )

PMC2 – 3.kolo: PŠC Pezinok B – Lozorno, 12.9. o 13.30 hod. (HP PŠC Pezinok )

PMC2 – 7.kolo: PŠC Pezinok B – Limbach, 10.10. o 12.00 hod. (HP PŠC Pezinok )

PMC2 – 9.kolo: PŠC Pezinok B – Sv.Jur, 25.10. o 12.00 hod. ( HP PŠC Pezinok )

g/ zmeny termínov stretnutí – dohody FK

PMA1, PMB1 – 1.kolo: FK Dúbravka – Rača B, 30.9. o 17.45 hod. ( súbežne )

PMC1 – 1.kolo: FK Dúbravka – Rača B, 30.9. o 16.30 hod.

PMC2 – 1.kolo: Miloslavov – FK Dúbravka, 15.9. o 11.00 hod.

PMC2 – 1.kolo: D.Lužná – V.Biel , 9.9. o 18.00 hod.

h/ zmena hracieho času

PRPK: ŠK Báhoň domáce stretnutia vždy v sobotu o 10.00 hod.

Súvisiaci obsah