Futbal
Futbalnet
Hokej
Zimné športy
Tenis
Formula 1
MMA
VIAC
Výsledky
Halové športy
Cyklistika
Ďalšie športy
Spomienky na Ligu majstrov
Sportnet na východe
Blog
Športové osobnosti
Futbal
Futbalnet
Hokej
Zimné športy
Tenis
Formula 1
MMA
Výsledky
Halové športy
Cyklistika
Ďalšie športy
Spomienky na Ligu majstrov
Život po kariére
Sportnet na východe
Blog
Športové osobnosti
Australian Open
Roland Garros
Wimbledon
US Open
Davis Cup
Billie Jean King Cup
Podcasty
Šport v TV
Výsledky
Diskusia: Medvedev musel otáčať zápas, v ďalšom kole ho čaká jeho kamarát a krstný otec jeho dcéry
<
späť na článok
Najčítanejšie
Najnovšie
4 hod
24 hod
7 dní
1.
1
Pohár Billie Jean Kingovej: Hrunčáková vyhrala úvodnú dvojhru a získala prvý bod pre Slovensko
2.
2
Videl dvojmo, musel ísť do nemocnice. Calzona sa zlostil: Nič také som ešte nezažil
3.
3
VIDEO: Šok v Montreale. Slafkovského zahrabali do štvrtej lajny
4.
4
Najlepší hráč Slovákov dohral so sebazaprením, brankár dostane zaucho (hodnotenie)
5.
5
Zmena v nominácii Slovenska. Jamrichová ani Schmiedlová do zápasu proti Austrálii nezasiahnu
6.
6
ONLINE: Rebecca Šramková - Ajla Tomljanovičová dnes, Pohár Billie Jean Kingovej LIVE (štvrťfinále)
7.
7
Mike Tyson napriek prehre nič neľutuje: Takmer som zomrel. Bojoval som, takže som vyhral
Tenis
Australian Open
Roland Garros
Wimbledon
US Open
Davis Cup
Billie Jean King Cup
Výborný servis a parádne víťazné údery. Hrunčáková zvládla ťažké momenty a získala prvý bod
dnes 12:49
Nadalova rozlúčka s kariérou sa blíži: Uzavriem veľmi krásny a dlhý cyklus môjho života
dnes 12:03
ONLINE: Rebecca Šramková - Ajla Tomljanovičová dnes, Pohár Billie Jean Kingovej LIVE (štvrťfinále)
dnes 09:50
Pohár Billie Jean Kingovej: Hrunčáková vyhrala úvodnú dvojhru a získala prvý bod pre Slovensko
dnes 09:45
∙
9
Zmena v nominácii Slovenska. Jamrichová ani Schmiedlová do zápasu proti Austrálii nezasiahnu
dnes 09:38
Nadalova rozlúčka s kariérou sa blíži: Uzavriem veľmi krásny a dlhý cyklus môjho života
Nachádzate sa tu:
Domov
»
Tenis
»
Medvedev musel otáčať zápas, v ďalšom kole ho čaká jeho kamarát a krstný otec jeho dcéry