Diskusia: Škriniar podľa šéfa Fenerbahce dodržal sľub. Mourinho: Keď sa na neho pozriete, vidíte, že je iný

chevron-downchevron-up
Ak chcete prispievať do diskusie, musíte byť prihlásený predplatiteľ.
Prihlásiť sa
13 príspevkov

• Ján Zvolen
    Prémium
    • 20.2.2025 - 10:52
    zaoberať sa a v takej miere čo hovorí nejaký komentátor je načo dobré ?
    • markus_sawyer
      • 20.2.2025 - 12:47
      možno preto , že ma pravdu :
      škriniar stratil vlastnosti , ktore mal v interi a na ktorych bola postavena jeho hra ,
      momentalne naozaj na jeho hre nie je nič špecialne a dobry leader nikdy nebol .

to je ako ked weiss zastaval ihnatenka :
      fanušikovia vidia , že hra zle ,
      experti vidia že hra zle , komentatori a žurnalisti vidia že hra zle ale
      weiss zadrie že bol najlepši hrač na ihrisku ...
      • Ján Zvolen
        Prémium
        • 20.2.2025 - 16:25
        markus_sawyer

nie každý musí mať rád škriniara, na svete je plno futbalistov

škriniar hrá tak zle že fenerbachce s ním vyhralo všetky zápasy kedy nastúpil
        majitelia aj tréner sú radi že ho majú , učí mladého hráča , organizuje obranu...

komentátor si môže obuť kopačky a nech si zahrá so mnou

všetkým kritikom hovorím to isté
        POZOR na zdravie
        milan urobí v lete rozhodnutie
        ak ho NIKTO nebude chcieť budú mať jeho kritici radosť
        ale ak pôjde za svojím nech ich netrafí šľak
  • agat77
    • 20.2.2025 - 16:11
    Čo tebe urobil ten Škriniar, keď sa v každom článku o ňom musíš na neho "vykydať", to nechápem.

Keď si mám vybrať medzi názorom medzi názorom Mourinha a nejakého miestneho "experta", o ktorom mimo Turecka nikto nikdy nepočul, tak si myslím, že Mourinhov názor je určite relevantnejší:-). A porovnávať to s Ihnatenkom je úplne mimo misu. Videl si vôbec nejaký zápas Škriniara za Fenerbahce???
    • kino
      • 20.2.2025 - 17:56
      Nechapem to Athletico, ved v lete nedoriesili Hancka. Skriniar je mozno lacnejsi, ale plat zase brutalny. Toto nepochopim. Neverim ze je sanca na Skrinku do Madridu, ale ved ok, sumov je vzdy milion. Tuna sa vsak da vsadit ze na 98% v atletiku nebude.
      • papin
        Prémium
        • 20.2.2025 - 21:42
        Tam
        Sa pise, ze Atletico ma pripravenych 15 milionov, ak by teda zaplatili za Skriniara 15 milionov, podpisali ho na 4 roky s jeho platom 10 milionov za sezonu, tak to mame 55 milionov. Za Hancka, pokial si pamatam, Feyenoord pytal viac ako tych 55 milionov a k tomu este jeho plat. Povedzme 5 milionov na sezonu a mame nejakych 80 milionov na 4-5 rokov.
    • markus_sawyer
      • 20.2.2025 - 18:04
      ja ho objektivne hodnotim , nikto na neho "nekyda" .
      ked ma niekto ružovbe okuliare ja za to nemožem .
      mourinho už davno nie je ten trener , ktory trenoval chelsea .
      a každy trener si bude chvaliť novu posilu to je predsa jasne , to neznamena , že
      sa to zhoduje s realitou (preto priklad ihnatenko)
      aj enrique škriniara chvalil a nechal ho sedieť na tribune , takže asi tak ...
      • agat77
        • 20.2.2025 - 20:00
        Jasné, ty ho hodnotis objektívne, a všetci ostatní subjektívne 🙂
        Mourinho už moc výsledky nemá, ale za posledných 25 rokov patrí možno medzi 5 najlepších trénerov na svete, takže jeho názor má nejakú váhu
        Chvalenie novej posily..., čo prišiel, tak vyhrali všetky zápasy 🙂
        • markus_sawyer
          • 21.2.2025 - 11:59
          strašne šokujuce vzhľadom na to , že fener je jeden z top 2 klubov v tej lige .
          to je ako napisať , že slovan vyhrava zapasy v našej lige lebo prišiel trebars gajdoš :-D
          • tama pitam
            Prémium
            • 21.2.2025 - 14:25
            Takto: ja mám tiež obľúbenejších hráčov ako je Škriniar, vrátane obrancov. Čo sa týka jeho platu, myslím si, že bol strašne precenený (mimochodom, nerozumiem, prečo musí mať v inom klube taký istý plat, ako v PSG - ak je na hosťovaní, tak OK, ale ak by prestúpil v lete inde, tak sa predsa môže nový klub s ním dohodnúť na iných podmienkach - alebo je to inak?). Ale vo Fener sa zjavne chytil, zrejme hrá dobre a osobne budem rád, ak sa mu bude dariť, lebo to bude určite plus aj pre našu repre. Potrebujeme stopéra, ktorý hráva pravidelne a ktorému sa v klube darí.
          • agat77
            • 25.2.2025 - 11:23
            Porovnávať Škriniara, ktorý po príchode odohral plnú minutáž, s Gajdošom, ktorý bol v Slovane 5 až 8. náhradník a ktorý odohral pár minút..., už väčší dôkaz o svojej OBJEKTIVITE si ani napísať nemohol:-)
Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Škriniar podľa šéfa Fenerbahce dodržal sľub. Mourinho: Keď sa na neho pozriete, vidíte, že je iný