Diskusia: Gašparíka teší jesenný rast Spartaka. Štetina: Pozeráme sa na Žilinu a Slovan

chevron-downchevron-up
Ak chcete prispievať do diskusie, musíte byť prihlásený predplatiteľ.
Prihlásiť sa
4 príspevky

• Lubor1890
    Prémium
    • 15.12.2024 - 13:25
    Jesen bola z pohladu Spartaku solidna, velmi by potrebovali aspon zopar partnerov, ktori by pomohli zdvihnut rozpocet klubu o 2-3 miliony nahor, umoznilo by to ziskat viac rozdielovych hracov = vaznejsi konkurent Slovana a vyssie ambicie v europskych poharoch.

Hlavne plusy jesennej casti:
    3. miesto a 12-bodovy naskok pred DAC, vyborna vychodiskova pozicia pre ucast v KL.
    Stvrtfinale Slovnaft Cupu
    Vyborne zvraty vo viacerych zapasoch, cim sa ukazala mentalna sila teamu, aj atraktivita pre fanusikov
    Vzostup odchovanca M.Ujlakyho, podarilo sa vyborne nahradit aj Takaca Frelihom, dobra posila bol aj Holik, solidna Kratochvil. Stabilne vykony Zeljkovica snad celu polsezonu.
    Vyjazdy a povzbudzovanie fanusikov na ihriskach superov, vsade vytvorili dobru atmosferu, jednotka na Slovensku vo vyjazdoch von.
    Pridal by som aj ucinkovanie Malzenic v druhej lige a (snad) prelomenie ruzomberskej kliatby.

Minusy:
    Jednoznacne (hanebne) vypadnutie s Wislou vdaka slabemu pristupu a podceneniu supera.
    Nektore posily nenaplnili z roznych dovodov potencal alebo neukazali viac trpezlivosti (Ahl, Kubista, sem radim aj Picha, ktory tu mal vsietit 100. ligovy gol a pre mna aj Corryn)
    Ocakaval som aj o nejaku tisicku vyssie navstevy na domacich zapasoch, na tomto treba dalej a este lepsie pracovat.
    K tomu prispeli aj nepresvedcive vykony na uvod sezony, kde zohrali rolu zranenia a nezohratost, preto sa mi nezda dobry napad refresh kadra az v lete, vyplyva z toho podobne riziko ako na zaciatku tejto sezony, ale spomenute financie asi nepustia.

Celkovo prevazuju pozitiva, skoda, ze nie su podmienky ponahanat viac Slovan a po uprave formatu europskych sutazi sa aj tam statisticky zvysili sance dobre si zarobit.
    • Lodník11
      Prémium
      • 15.12.2024 - 21:57
      Kubista zranený,to je veľká škoda, Ahl netrpezlivý, Corryn vyhoretý a Pich ? No ten mal veľakrát priam neuveriteľnú smolu pri zakončovaní, prial som mu ten stý gól v našom drese, no tak uvidíme, či zostane, výkony podával lepšie ako Corryn. Ale tie infarktové závery zápasov, hlavne ten v Moravciach proti KN, tak to boli zážitky !!!
      • Lubor1890
        Prémium
        • 15.12.2024 - 23:18
        Najdramatickejsie zapasy zo vsetkych teamov v lige. K pozitivam by sa dalo pridat aj rozohratie Oforiho po zraneni. Bude treba nahradu za Stetinu a dobrw, ze riesia utocnika. Snad to bude nieco lepsie ako ten Lotys.
Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»Gašparíka teší jesenný rast Spartaka. Štetina: Pozeráme sa na Žilinu a Slovan