08.04. 19:00
Štvrť.
Štvrťfinále
Arsenal
ARS
-
Real Madrid
RMA
Štvrťfinále
-
Štvrť.
Štvrťfinále
Bayern Mníchov
FCB
-
Inter Miláno
INT
Štvrťfinále
-
09.04. 19:00
Štvrť.
Štvrťfinále
Barcelona
BAR
09.04. 19:00
-
Dortmund
BVB
Štvrťfinále
-

Diskusia: Marián Zeman: Problém Slovana? Chýbala odvaha, takto nehral roky. Rozdiel ma zaskočil

chevron-downchevron-up
Ak chcete prispievať do diskusie, musíte byť prihlásený predplatiteľ.
Prihlásiť sa
21 príspevkov

• Ján Zvolen
    Prémium
    • 2.10.2024 - 14:28
    rozdiel bol primalý

slovan bol pár krát na polovici city a mal aj jednu šancu
    ale keby to skončilo 10 : 0 nikto by nič nemohol povedať

ten rozdiel je väčší ako si zeman myslí

a keby sme to preniesli aj do podnikania a "ekonomiky" tam je to ešte väčší rozdiel
  • boxo205
    • 2.10.2024 - 14:40
    1. Weissa seniora urcite nepozna kazdy trener spickovej urovne, videli sme to na predzapsovej tlacovke na rozhovore s Pepom (to ale neznamena ze nie je spickovy trener z pohladu slovenska)

2. Weiss ml. moze byt trener akurat tak v trafe alebo v mow bare
  • faraohII
    • 2.10.2024 - 15:07
    Ved od postupu sa trener aj vedenie vyjadruju a tvaria ako keby bol ciel splneny. Tym padom sa hraci vo svojich hlavach uspokojili a “maju v pazi”. Ani v jednom z poslednych dvoch zapasov nebolo vidiet srdce. Len strach a prehnany respekt.
  • Hrosik255
    • 2.10.2024 - 15:07
    Konečne to niekto objektivne zhodnotil, nie cez emócie a sumu kádrov. Hráči Slovana boli včera úplne vypnutí, hrali s nimi ako v rukavičkách, žiadne poriadne súboje. Aj pri bránení od hráča ďaleko. Zatiaľ je vystúpenie v LM hanba, môže si Weiss st. hovoriť čo chce. Mám dojem, že nejako príliš idú na povrch emócie cez zdravý rozum. Ak by aj včera prehrali 8:0, ale ukázali niečo viac z futbalu, mne by to nevadilo. Zmieriť sa s tým že oni sú proste na inej úrovni jednoducho nestačí.
    • -znechuteny-
      Prémium
      • 2.10.2024 - 15:16
      V Slovane su lenivi hraci, ktorym sa nechce behat. Bolo to vidiet v Glasgowe a bolo to vidiet aj vcera. Dobre to vystihol Tittel:
      "Bolo úžasné sledovať, keď sa v 2. polčase za stavu 3:0 v ich prospech črtal v trojici či štvorici protiútok Slovana a všetkých 9 hráčov v poli okrem Haalanda, ktorý ostal v stredovom kruhu, predviedli v plnom šprinte návrat a rozostavili sa v okruhu možno desiatich metrov. Pre mňa úžasný výkon a všetci tréneri, ktorí to videli, majú z čoho čerpať.
      To, že sú hráči City ,futbaloví´ je fantastické, sú to najlepší futbalisti z celého sveta. Ale úžasný je aj ich prístup a ochota vrátiť sa všetkými hráčmi pod loptu v čase, keď je zápas rozhodnutý. Minútu nato nastala podobná situácia na druhej strane, a to bol presne ten rozdiel medzi Slovanom a City. Kým 3-4 hráči Slovana sa vracali naspäť krokom, u nich všetci v šprinte. Rešpekt patrí aj trénerovi Guardiolovi, že si tých hráčov vybral, vyskladal tím a takto ho vedie. To je základ.“
  • 920138
    Prémium
    • 2.10.2024 - 15:24
    Zeman to vystihol, Slovan nehral tvrdo do tela, nulový pressing, Slovan sa pred súperom pokakal.
    Stačí si uvedomiť nasledovné fakty:
    - ešte nikdy som nevidel zápas, v ktorom mužstvo, ktoré dominoval na lopte ( 76:24) nabehá viac ako mužstvo bez lopty. Slovanisti vyklusávali pred 16-kou, ale nešprinovali, neatakovali, nefaulovali
    - MC dal 4 goly, 3 žrde a podľa Weissa chytil Takáč 5 golov. Z toho logicky vyplýva, že to mohlo skončiť 0:12, ja som tipoval po 20 min 0:7
    -prečo to tak neskončilo, to vystihla britská tlač . MC hral v tréningovom tempe, ktoré však bolo pre geriatriu Slovana pekelné
    - kto videl Spartu, vie ako vyzerá odvaha, futbalová drzosť, sebavedomý prejav. A to hrali vonku proti vicemajstrovi Bundesligy, dali parádny gol, nastrelili 32 žrde a mohli vyhrať
    • -znechuteny-
      Prémium
      • 2.10.2024 - 15:45
      Ja som sice Spartu nevidel, ale komentar obrancu Sparty hovori nieco uplne ine, ako pises ty:
      "Boli sme príliš pasívni, zalezení, zaparkovali sme autobus. Nabudúce by sme to mali zvládnuť lepšie, no bol to pre nás veľký test defenzívy. Ale získali sme aspoň bod, takže si nebudeme sťažovať. Asi nikto z nás nečakal, že po dvoch dueloch budeme mať na konte štyri body," zhodnotil tímový výkon Zelený."
      • Ilco
        • 2.10.2024 - 16:08
        ten zapas som videl a vyjadranie hraca sparty je az prilis sebakriticky a jednoznacne hovoril o druhom polcase kde Stugart od 50min zatlacil spartu na vlastnu polovicu a bolo vidiet ze sparta uz nema extra sil a jednoducho branili stav 1:1 z prveho polcasu, ale aj v druhom polcase hrozili z brejkov a mali 2 ciste sance skorovat. V prvom polcase vsak hrali plne vyrovnanu partiu a kludne mohli po 45.min vyhravat aj 2:1 a nikto by nemohol povedat ze to bola nahoda lebo hrali sebavedomo, s vysokym a ucinym presingom a boli tiez silni na lopte. Takze ked to zhrniem a porovnam dva zapasy Sparty a Slovana tak tam bol priepastny rozdiel vo vsetkych hernych aspektoch.
  • 1079604
    Prémium
    • 2.10.2024 - 15:55
    Uprimne som strasne prekvapeny so vsetkych negativnych komentarov okolo vykonov Slovana. Tak ako kazdy fanusik som dufal, ze sa do ligy majstrov dostanu, aj ked som vedel, ze to nie je liga pre nich. Dovod bol za mna vsak vsak uplne iny. Za ucast v skupinovej faze, koeficient, vstupne, merch a pod dostanu asi 30M, mozno nieco viac. Nieco treba na odmeny hracom, nieco si nechaju ako kompenzaciu za minule roky, ktore mali stratove.
    V to co dufam je, ze sa posilni kader v zimnom prestupovom obdobi a do buducich rokov budu na urovni klubov, ktore nemaju problem postupit zo skupiny v Konferencnej lige, alebo byt dostojny super v Europskej lige.

• Lubor1890
      Prémium
      • 2.10.2024 - 16:28
      Nevnimam to az tak negativne. Urcite vsetci ocenuju historicky postup, aj moznost vidiet taketo spickove kluby na Slovensku. Nikto ani nekritizuje pristup hracov, MC su jednoducho fyzickymi parametrami lepsi ako vacsina klubov na svete, nielen ako vekovo nadpriemerny Slovan. Futbal je ale o detailoch a hlavach a kto sa chce zlepsovat, ma uvazovat nad tym, co sa da zmenit. Doraz, dostavat sa viac do subojov, v situaciu s loptou na nohe mat viac sebadovery na podrzanie lopty, nie len kolmicu dopredu, ktora takmer vo vsetkych pripadoch znamena stratu. Je to velka skola a teraz si mozno treba povedat, ze sa treba ist pobit o nejaky bod, aj keby to nevyslo. Faktom je ale vek viacerych hracov, napriek tomu, ze to kompenzuju skusenostami, take kilometre ako prave hraci MC uz nenabehaju. O to skor bude treba spravne refreshnut kader v zime, aby bol dobre nachystany na dalsiu sezonu. Odchod Weissa bude dalsie oslabenie a zuzenie poolu hracov pouzitelnych v zapasoch LM.
  • rivaldo7
    • 2.10.2024 - 20:42
    predposratost nasho majstra zabila zapas. ako tu kazdy pise, ziaden suboj, ziaden tvrdy zakrok a budovanie si respektu. len splasene pobehovanie. toto snad stary weiss vidi a do dalsich zapasov poriesi...
  • 1597248
    Prémium
    • 2.10.2024 - 21:13
    A ja si myslim, ze bratislavske Dynamo nemalo vcera svoj den. Stava sa. Presvedcime sa o tom v najblizsom ligovom zapase s Trencinom. Tam to uz bude to prave Dynamo ako ho pozname.
Nachádzate sa tu:
Liga majstrov»Liga majstrov 2024/2025»Marián Zeman: Problém Slovana? Chýbala odvaha, takto nehral roky. Rozdiel ma zaskočil