Zuzulová za snehom na ľadovec Pitztal

SITA|10. okt 2007 o 17:01

BRATISLAVA 10. októbra (SITA) - Po viac ako týždni liečenia a takmer absolútneho pokoja odcestovala v stredu najlepšia slovenská zjazdárka Veronika Zuzulová na posledné ladenie formy pred novým ročníkom ...

BRATISLAVA 10. októbra (SITA) - Po viac ako týždni liečenia a takmer absolútneho pokoja odcestovala v stredu najlepšia slovenská zjazdárka Veronika Zuzulová na posledné ladenie formy pred novým ročníkom Svetového pohára na rakúsky ľadovec Pitztal.

Piatu najlepšiu slalomárku SP 2006/07 Zuzulovú zastihla choroba v poslednej fáze prípravy. Silný dusivý kašeľ zaháňala aj špeciálnymi antibiotikami. "Napriek takmer 10-dňovej chorobe, z ktorej sa stále doliečuje, a ktorá značne nabúrala jej tréningový plán, sa Veronika na sneh už veľmi teší a verí, že jej neubudlo priveľa síl," informoval manažér Róbert Magát.

Úvodný obrovský slalom nového ročníka Svetového pohára je na programe 27. októbra na tradičnom mieste v rakúskom Söldene. Zuzulová absolvovala v lete okrem iného už druhý rok aj prípravu na juhoamerickom kontinente v Argentíne, s ktorou vyslovila spokojnosť.


Nachádzate sa tu:
Domov»Zimné športy»Zuzulová za snehom na ľadovec Pitztal