Zouak inkasovala knokaut na domácej pôde. Nad jej sily bola 40-ročná veteránka

(Zdroj: Oktagon MMA/Twitter)
SvetMMA|13. dec 2021 o 16:21

Zaujímavé súboje mohli diváci sledovať na podujatí ARES FC 2.

PARÍŽ. V sobotu sa uskutočnil druhý turnaj francúzskej organizácie Ares Fighting Championship, na ktorom nechýbali ani bojovníci, ktorí sa predstavili aj na našej scéne.

Ako prvý nastúpil do klietky Čech Patrik Martiník, ktorý spolu s bratom-dvojčaťom Davidom trénuje v Poľsku. V zápase na celé tri kolá po rozhodnutí rozhodcov nestačil na Temerlana Azizova a prehral s ním jednomyseľne na body.

V piatom dueli bol v akcii Felix Klinkhammer, tímový kolega Karlosa Vémolu z London Shootfighters, ktorý sa predstavil bodovým víťazstvom na turnaji Oktagon 26.

Tentokrát opäť nezaváhal a vyhral už v tretej minúte prvého kola, keď svojmu súperovi Karimovi Rabeiovi nasadil Kneebar. Svoju bilanciu tak upravil na 6-0.

Striedavé výkony predvádza Rizlen Zouak, ktorá v Oktagone prehrala s Luciou Szabovou i Martou Waliczek. Po októbrovej výhre nad Jeniffer Pereira de Aguiar teraz podľahla 40-ročnej Brazílčanke Gisele Moreire v druhom kole technickým knokautom.

Pre Zouak to bola už tretia prehra z posledných piatich súbojov. Všetky pritom odbojovala v tomto roku.

V hlavnom zápase uspel Taylor Lapilus (brat Damiena Lapilusa, ktorý bojoval s Leom Brichtom), keď v súboji veteránov UFC porazil na body Wilsona Reisa.

Organizácia dokonca rozdávala aj bonusy. Desaťtisíc eur si za "najagresívnejšieho bojovníka" odniesol Abdoul Abdouraguimov a rovnakú sumu si za najlepšiu submisiu pripísal na svoje konto Louis Glismann.

Kompletné výsledky turnaja ARES FC 2 sú k dispozícii na tomto odkaze.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Zouak inkasovala knokaut na domácej pôde. Nad jej sily bola 40-ročná veteránka