Vlhová potešila fanúšikov. Koleno vyzerá každým dňom lepšie a lepšie, odkázala

Petra Vlhová.
Petra Vlhová. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|26. feb 2024 o 19:58

Zranenie utrpela na domácom svahu v Jasnej.

BRATISLAVA. Slovenská lyžiarka Petra Vlhová potešila svojich priaznivcov ďalším odkazom, ktorý zverejnila na sociálnych sieťach.

Informovala o tom, že jej zdravotný stav sa zlepšuje.

"Cítim sa lepšie, pokračujeme v rehabilitácii a koleno vyzerá každým dňom lepšie a lepšie," napísala olympijská šampiónka z Pekingu.

Pre 28-ročnú Liptáčku sa sezóna predčasne skončila v Jasnej. V prvom kole obrovského slalomu nešťastne spadla a musela podstúpiť operáciu. Absolvovala ju vo Švajčiarsku u vyhľadávaného odborníka Oliviera Siegrista.

Vlhová uviedla, že najväčšou výzvou do ďalších týždňov až mesiacov bude postaviť sa znovu na lyže. Zatiaľ je otázne, či stihne úvod novej sezóny.

Na sociálnych sieťach poďakovala aj sponzorom za to, že stoja pri nej.

"Chcela by som sa poďakovať všetkým mojim sponzorom za tú najlepšiu podporu a tiež za to, že stáli pri mne počas najlepších dní, ale aj v tých najhorších chvíľach. Znamená to pre mňa veľmi veľa," uviedla.

"Bez vás by som nebola človekom, akým som, nemohla by som robiť to, čo mám najradšej a plniť si svoje sny.

Som vám naozaj vďačná za všetko, čo ste pre mňa urobili. Takže vám ešte raz ďakujem a ako som sľúbila, urobím všetko pre to, aby som sa vrátila silnejšia ako kedykoľvek predtým," dodala Vlhová.

Napriek tomu, že od 20. januára vynechala Vlhová už množstvo pretekov, vo Svetovom pohári stále figuruje na štvrtom mieste so ziskom 802 bodov.

Celkovo si v sezóne pripísala sedem pódiovým umiestnení, pričom vyhrala tri slalomy. Postupne triumfovala v Levi, Courcheveli a Kranjskej Gore.

Nachádzate sa tu:
Domov»Zimné športy»Zjazdové lyžovanie»Vlhová potešila fanúšikov. Koleno vyzerá každým dňom lepšie a lepšie, odkázala