Žigmund Pálffy stále uvažuje nad ponukou z Petrohradu

Žigmund Pálffy
Žigmund Pálffy (Autor: TASR)
SITA|30. máj 2009 o 11:13

Slovenská hokejová hviezda Žigmund Pálffy ešte nepozná svoje budúce pôsobisko.

SKALICA. Tridsaťsedemročný útočník HK 36 Skalica stále uvažuje nad vábením ruského SKA Petrohrad. "Od času, keď sa objavila informácia o mojom možnom odchode do Petrohradu, sa neobjavilo nič nové. Hovoril som s hlavným trénerom klubu Barrym Smithom, v najbližších dňoch mi môže zavolať a ja sa rozhodnem. Zatiaľ ani sám neviem, čo možno čakať," povedal Pálffy v rozhovore pre Sport-Express.

Skúsený slovenský útočník potvrdil, že sa zatiaľ nechystá ukončiť kariéru. O svojom budúcom pôsobení v Rusku však nie je stopercentne presvedčený. "Musím prehodnotiť všetky za a proti. Ruská liga je veľmi zaujímavá a má výbornú úroveň. Zatiaľ si ešte poriadne ani nepredstavujem, čo ma tam čaká,“ dodal pre Sport-Express Pálffy.

Smrek novou tvárou v Čerepovci

Hokejový obranca Peter Smrek rozširuje rady Slovákov v ruskej Kontinentálnej hokejovej lige. Tridsaťročný účastník nedávneho svetového šampionátu vo Švajčiarsku sa stal podľa klubovej internetovej stránky novou tvárou Severstaľu Čerepovec. Podľa denníka Sport-express by mal s klubom podpísať dvojročnú zmluvu. V Čerepovci v uplynulej sezóne chytal brankár Rastislav Staňa a hral útočník Ladislav Nagy, na zmluve sa s klubom dohodol aj Marek Zagrapan. Smrek doteraz pôsobil v Plzni, má aj skúsenosti z NHL, AHL, nemeckej DEL a švédskej elitserien. Účastník zimných olympijských hier 2002 je tiež majstrom sveta z Göteborgu 2002.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Žigmund Pálffy stále uvažuje nad ponukou z Petrohradu