Zápas Veľkej Británie so Slovenskom bude v Glasgowe

SITA|28. okt 2011 o 13:40

Stretnutie Veľká Británia - Slovensko v 1. kole I. skupiny euroafrickej zóny Davisovho pohára sa uskutoční v hale Braehead Arena v Renfrewshire pri škótskom Glasgowe.

LONDÝN. Stretnutie Veľká Británia - Slovensko v 1. kole I. skupiny euroafrickej zóny Davisovho pohára tenisových reprezentačných družstiev mužov sa 10. - 12. februára 2012 uskutoční v hale Braehead Arena v Renfrewshire pri škótskom Glasgowe. Informáciu priniesla internetová stránka národnej asociácie LTA.

Zvolený povrch zatiaľ neoznámili, s maximálnou pravdepodobnosťou však pôjde o tvrdý podklad. Víťaz tohto duelu si 6. - 8. apríla v rozhodujúcom 2. kole o postup do jesenných zápasov o svetovú skupinu 2013 zmeria sily s Belgičanmi. Tím SR by aj v tomto prípade hral u súpera.

"Už teraz sa veľmi tešíme na návrat do Glasgowa. Z predchádzajúcich skúseností totiž vieme, že Braehead Arena je skvelým dejiskom s ozaj burcujúcou atmosférou. Po postupe z II. skupiny euroafrickej zóny predstavuje pre nás budúci rok veľký krok nahor v zmysle kvalitatívnej úrovne, čo robí výhodu domáceho prostredia ešte dôležitejšou. Slovensko je náročným súperom a nebude sa prekonávať ľahko. Ak však za nami budú plné tribúny, nevidím dôvod, aby sme nemohli zvládnuť víťazný vstup do nového ročníka," skonštatoval kapitán Britov Leon Smith.

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Davis Cup»Zápas Veľkej Británie so Slovenskom bude v Glasgowe