Zápas Chorvátov so Španielmi bude bez hviezd, fanúšikovia chcú naspäť vstupné

Chorváti nastúpia aj bez svojej najväčšej hviezdy Marina Čiliča.
Chorváti nastúpia aj bez svojej najväčšej hviezdy Marina Čiliča. (Autor: TASR/AP)
SITA|2. feb 2017 o 12:53

Chorvátom bude okrem iných chýbať ich jednotka Marin Čilič, za Španielov nenastúpi Rafael Nadal.

OSIJEK. Domáci bez Marina Čiliča, Iva Karloviča, Bornu Čoriča aj Ivana Dodiga, hostia čerstvo s absenciou Rafaela Nadala. Stretnutie Chorvátsko - Španielsko v Osijeku v osemfinálovom prvom kole svetovej skupiny Davisovho pohára tenisových reprezentačných družstiev mužov (hrá sa od 3. do 5. februára) extrémne stratilo pôvodný náboj a sklamaní fanúšikovia reagujú.

Podľa Gol.hr sa mnohí obrátili na miestny zväz HTS so žiadosťou o vrátenie vstupného, ale nepochodili. Cena bola v prepočte približne 53,5 eura.

V očakávaní šlágra sa okamžite podarilo naplniť kapacitu 3500 miest. Z atraktívneho duelu však po oznámení nominácií takmer nič nezostalo.

"Žiaľ, naleteli sme na krásnu rozprávku. Funkcionári za nami prišli a sľubovali veľkolepú šou. My sme do toho investovali dosť peňazí. Mrzí ma, že sme sa nechali prehovoriť, už s tým nič nenarobíme," povedal starosta Osijeku Ivan Vrkič.

Radnica investovala okolo 500 000 kún, čo je zhruba 67 000 eur.

Neúspešní finalisti z vlaňajška Chorváti vyrukovali s kvartetom Franko Škugor, Nikola Mektič, Ante Pavič a Marin Draganja. Španieli disponujú štvoricou Roberto Bautista-Agut, Pablo Carreno-Busta, Feliciano López a Marc López.

Chorváti vlani prehrali až vo finále Davisovho pohára.

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Davis Cup»Zápas Chorvátov so Španielmi bude bez hviezd, fanúšikovia chcú naspäť vstupné