Začiatok prípravy Porta bez Mareka Čecha, ktorý je na predaj

SITA|4. júl 2008 o 10:20

Opakovaná správa zo štvrtka


PORTO 4. júla (SITA) - Slovenský futbalista Marek Čech nezačal s portugalským majstrovským tímom FC Porto letnú prípravu, nemá už miesto v plánoch kouča Jesualda Ferreiru a je na predaj. Posledné priame tvrdenie má v titulku článok v Jornal Record. Podobným spôsobom referujú viaceré ďalšie médiá z Iberského polostrova, napríklad Correio da Manha, Expresso či TVI. Record pripomína záujem Neapolu či Betisu Sevilla o služby vľavo hrajúceho defenzívneho univerzála a píše aj o ponukách z Veľkej Británie.

Dvadsaťpäťročný rodák z Trebišova Marek Čech má so svojím súčasným zamestnávateľom zmluvu do konca sezóny 2008/2009. Práve to môže byť jedným z impulzov na posunutie reprezentanta SR inam, pretože neskôr by "draci" už nemuseli dostať odstupné.

Čech prišiel do Porta pred ročníkom 2005/2006 zo Sparty Praha a má na konte dovedna už 5 ligových titulov. V sezóne 2000/2001 sa tešil v drese Interu Bratislava a neskôr dvíhal víťazný pohár štyri ročníky za sebou. Na konci sezóny 2004/2005 ešte na Letnej v českej metropole a následne trikrát v rade v Porte.


Nachádzate sa tu:
Domov