Za hviezdy týždňa v NHL vyhlásili Crawforda, Halla a Faulka

Corey Crawford
Corey Crawford (Autor: TASR/AP)
TASR|14. dec 2015 o 19:12

Z 92 striel počas týždňa inkasoval jediný gól. A dvakrát vychytal čisté konto. Brankár Chicaga Corey Crawford je prvou hviezdou týždňa v NHL.

NEW YORK. Hviezdami týždňa sa v zámorskej hokejovej NHL stali brankár Chicaga Blackhawks Corey Crawford, útočník Edmontonu Oilers Taylor Hall a obranca Justin Faulk z Caroliny Hurricanes.

Informoval o tom oficiálny web súťaže.

Crawford v hodnotenom období vychytal v troch zápasoch rovnaký počet víťazstiev. Z celkového počtu 92 striel pustil za svoj chrbát jedinú.

Jeho priemer inkasovaných gólov bol len 0,33, okrem 98,9-percentnej úspešnosti zásahov mal aj dva shutouty.

Crawford vychytal nulu aj v zatiaľ poslednom zápase proti Vancouveru.

Hall v minulom týždni dosiahol tri góly a tri asistencie. Oliers aj jeho zásluhou skompletizovali úspešnú päťzápasovú sériu na domácom ľade, v rámci ktorej dosiahli plný počet desať bodov.

Elitnému krídelníkovi patrí v kanadskom bodovaní súťaže štvrtá priečka. Na svojom konte má štrnásť presných zásahov a dvadsať asistencií.

taylor_res.jpg

Hall (s číslom 4) čaká na svoju šancu v zápase proti Buffalu. FOTO - TASR/AP.

Rovnakú bilanciu (3+3) ako Hall mal za uplynulých sedem dní aj Faulk. Najviac sa mu darilo v zápase proti Dallasu, v ktorom dvakrát skóroval.

V sezóne nastrieľal už dvanásť gólov a v tejto štatistike mu patrí medzi obrancami prvé miesto. Zaujímavosťou je, že všetky zásahy zaznamenal v presilovkách.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Za hviezdy týždňa v NHL vyhlásili Crawforda, Halla a Faulka