Z Hecla čoskoro tréner, ako hráč skončí asi budúci týždeň

SITA|30. apr 2008 o 11:01

BRATISLAVA 30. apríla (SITA) - Hokejový majster sveta z Göteborgu 2002 Radoslav Hecl s najväčšou pravdepodobnosťou po sezóne definitívne ukončí profesionálnu hráčsku kariéru. Podľa neoficiálnych informácií ...

BRATISLAVA 30. apríla (SITA) - Hokejový majster sveta z Göteborgu 2002 Radoslav Hecl s najväčšou pravdepodobnosťou po sezóne definitívne ukončí profesionálnu hráčsku kariéru. Podľa neoficiálnych informácií dokonca od mája nastupuje do novej práce, ktorá nesúvisí s hokejom. "Na deväťdesiat percent som rozhodnutý, že končím ako hráč. Zrejme do pondelka alebo utorka by som sa mal definitívne rozhodnúť a potom zverejním oficiálne vyhlásenie," uviedol pre agentúru SITA Radoslav Hecl, ktorý si robí trénerskú školu. "Teraz neviem, či ju využijem, ale nikdy nehovor nikdy. Hokej mám veľmi rád a neviem si predstaviť, že by som sa ho definitívne zriekol," uzavrel 32-ročný z Piešťan pochádzajúci a v Partizánskom narodený hokejista.

V uplynulej sezóne nastupoval v talianskom tíme SG Aquile FVG Pontebba. Bývalý reprezentačný obranca hrával v sezóne 2006/07 na Britských ostrovoch, kde obliekal dres klubu Manchester Phoenix. V minulosti dlho pôsobil v Slovane Bratislava, v extralige sa predstavil aj vo farbách Dukly Trenčín, Nitry a okúsil hokej aj v Banskej Bystrici. Vyskúšal si aj zámorie - v Buffale NHL a v Rochestri AHL. Slovensku pomohol v roku 1994 k postupu z C-kategórie MS, účinkoval aj na svetových šampionátoch 1999 a 2002.

Nachádzate sa tu:
Domov