Podujatie XFN 19 prinesie súboje veľkých talentov domácej scény

(Zdroj: XFN)
Vladimír Bilohuščin|25. aug 2021 o 18:50 (aktualizované 25. aug 2021 o 20:57)

Na scéne bojových umení si mladá generácia pýta slovo. A už 28. augusta ho aj dostane!

BREZNO. Priestory Red Deer Hotelu sa pomaly ale isto stávajú strediskom pravidelných podujatí bojových športov. Po nedávnom turnaji s podtitulom Youngblood organizácia pokračuje vo svojej sérii XFN.

V poradí 19-ty turnaj so sebou prinesie napätú atmosféru spojenú s tvrdými zápasmi v MMA a boxe. V centrále DOUBLE RED Brezno ukážu to najlepšie zo svojho umenia mladí amatérski šampióni, ktorí si budú chcieť pripísať na svoje konto ďalšie víťazstvo.

Svoje kvality ukážu mená ako Marcel Šimo a Kristijan Nguyen, ktorí pod vedením Kamila Cibinskeho trénujú v CHAOS GYME Bratislava. Z levočského PIT GYMU sa prídu ukázať talenty ako Enriko Koterba či Dominik Toporcer a chýbať nebudú ani skúsení grappleri pod vedením Róberta Deliča.

Známe mená z detvianskeho gymu Roman Sekereš či írsky 'Leprikón' Tomáš Votava vynikajú najmä v súboji na zemi a tak od nich môžu diváci očakávať ukončenia na submisiu. Chýbať nebude ani zahraničná účasť, ktorú zabezpečí Ukrajina. Z nej sa hlási dvojnásobný majster sveta Mykola Bratasyuk.

Na podujatí neuvidíme iba súboje MMA, o tvrdé boxerské výmeny sa postarajú bojovníci z Wolf Pride Gymu Žilina Peter Mojik a Mário Brezovský.

Skutočne napínavá boxerská prestrelka nás bude čakať aj v zápase medzi Lukášom Dianom a Viktorom Conortom. Spolu s Viktorom Boxerňa Senec vysiela do boja aj Davida Ligdu, ktorí doplní štartovú listinu plnú mladých talentov.

Lístky na poduajtie nájdete v sieti Ticketportal.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Podujatie XFN 19 prinesie súboje veľkých talentov domácej scény