Po prehre s Paulom vytvoril bizarnú súťaž. Cormier kritizuje Woodleyho správanie

Daniel Cormier.
Daniel Cormier. (Zdroj: MMAJunkie)
SvetMMA|22. dec 2021 o 21:53 (aktualizované 22. dec 2021 o 22:00)

Po nedeľnej prehre s Jakeom Paulom vytvoril bizarnú súťaž, ktorú kritizuje legendárny bojovník UFC.

LAS VEGAS. Hoci v nedeľu v boxerskom ringu nestačil na Youtubera, dobrá nálada ho neopúšťa.

Bývalý šampión UFC Tyron Woodley krátko po najzahanbujúcejšej porážke profesionálnej kariéry vytvoril verejnú súťaž o najvtipnejší obrázok jeho knokautového pádu.

Nedeľná prehra po jednom dobre trafenom údere spustila na sociálnych sieťach vlnu všemožných vtipných obrázkov a koláží, ktorými fanúšikovia poukazujú na neschopnosť Tyrona Woodleyho.

Súťaž o päť tisíc dolárov

Sám bojovník ale podľa všetkého zostáva nad vecou. Najnovšie dokonca 39-ročný bojovník vytvoril na sociálnej sieti Instagram verejnú súťaž o najlepšiu vtipnú koláž jeho prehry.

Ako odmenu ponúkol rovných päť tisíc dolárov.

Víťazom súťaže sa stal istý Chris Ashley. Ten vytvoril krátke video, kde nezabudol zakomponovať bývalých súperov Jakea Paula či hviezdu UFC Conora McGregora.

Video na sociálnych sieťach Woodley okomentoval prianím štastných vianočných sviatkov a následne odoslal peniaze výhrecovi.

Nechápe ho

Reakcia Tyrona Woodleyho na prehru v podobe verejnej súťaže nenechala chladného niekdajšieho šampióna dvoch váhových kategórií UFC Daniela Cormiera.

Cormier správanie Woodleyho nechápe a nevie, či je to z jeho strany najšťastnejšia voľba.

„Nevyzerá to dobre a viete čo je ešte horšie? Nechápem, čo Tyron stvára na sociálnych sieťach. Vybral fotku vlastného knokautu a vytvoril súťaž o najvtipnejší obrázok.

Je to akoby Jake Paul zbil svojich súperov tak silno, že si musia zo seba začať robiť srandu,“ komentoval situáciu v relácii DC & RC 42-ročný veterán MMA.

Cormierovi sa nepáči, akým spôsobom sa bývalí súperi Paula začnú okamžite po prehre odpisovať.

Rodák z Lafayette sa preto zamýšľa, či to zápasníkom zmiešaných bojových umení stojí za to prísť a zápasiť podľa pravidiel, ktoré určuje celosvetovo známy Youtuber.

„Bojujú s ním pod pravidlami, aké určil on (Jake Paul). Ten chlapec má peniaze. Má úplne všetko na to, aby mohol trénovať a zlepšovať sa. A povedzme si to úprimne, je oveľa lepší, než si ľudia myslia.

Avšak moja najväčšia starosť je, že zápasníci s ním bojujú, prehrajú a potom si ako Ben Askren začnú zo seba uťahovať. Akoby to bolo tak trápne prehrať s deckom z Disney kanálu a Youtubu, že sa začnete absolútne odpisovať. Je to fakt zlé, čo sa to deje,“ povedal v súčasnosti jeden z hlavných komentátorov turnajov americkej organizácie.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Po prehre s Paulom vytvoril bizarnú súťaž. Cormier kritizuje Woodleyho správanie