Weiss získal s Kajratom Kazašský pohár. Nevie, či v klube ostane

Vladimír Weiss.
Vladimír Weiss. (Autor: SME – VLADIMÍR ŠIMÍČEK)
SITA|22. nov 2014 o 15:30

Či to bol môj posledný zápas v Kajrate? Uvidíme. Ak áno, život ide ďalej, povedal bývalý tréner slovenskej reprezentácie Vladimír Weiss.

ALMATY. Bývalý tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Vladimír Weiss získal so svojím kazašským klubom Kajrat Almaty tamojší národný pohár.

Zverenci 50-ročného rodáka z Bratislavy triumfovali vo finále na štadióne v Astane nad FK Aktobe 4:1. V drese víťazov odohral celý zápas aj slovenský reprezentačný obranca Ľubomír Michalík.

Weiss pred spomenutým finále nevylúčil, že sobotňajší zápas by mohol byť jeho posledným na lavičke Kajratu. "V mojej zmluve boli konkrétne ciele. V prvej sezóne sa zoznámiť s mužstvom a stabilizovať káder, v druhej sa prebojovať do pohárovej Európy a v tretej získať titul. Poslednú métu sme nedosiahli, no vyhrať v pohárovej súťaži by bol výrazný zápis do histórie klubu. Snívali sme o titule, no čas Kajratu v domácej súťaži určite ešte len príde," povedal pred finále Weiss.

Na otázku, či duel proti Aktobe bude jeho posledný v Kajrate, odvetil: "Uvidíme. Ak áno, život ide ďalej." Kajrat skončil v najvyššej domácej súťaži na treťom mieste, rovnako ako v predchádzajúcom ročníku.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Weiss získal s Kajratom Kazašský pohár. Nevie, či v klube ostane