Štartovka WAR ZONE 2 je známa. Jeden z bojovníkov možno zakotví v RFA

Logo novej organizácie WAR ZONE.
Logo novej organizácie WAR ZONE. (Zdroj: WZ Fight Events)
SvetMMA|31. máj 2022 o 17:20

Podujatie sa tentokrát uskutoční na novom mieste.

BRATISLAVA. Už tento víkend sa bude konať druhý turnaj organizácie WAR ZONE. Po marcovom premiérovom podujatí si začínajúci i skúsenejší bojovníci opäť zmerajú sily v zápasoch podľa pravidiel boxu, thaiboxu, K1 a MMA.

Akcia sa uskutoční v sobotu 4. júna v bratislavskom podniku Majestic Music Club na Karpatskej ulici č. 2.

Turnaj bude aj s medzinárodnou účasťou a diváci by mali vidieť na hlavnej karte celkovo štrnásť zápasov v rôznych bojových štýloch.

Štartovka druhého podujatia organizácie WAR ZONE.
Štartovka druhého podujatia organizácie WAR ZONE. (Zdroj: WAR ZONE)

Na štartovke pôvodne nemala chýbať ani pyramída podľa pravidiel K1 do 75 kg, nakoniec z nej však ostal len duel medzi Filipom Kotrusom a Tomášom Gurtlerom.

Víťazný bojovník z tejto dvojice sa potom v septembri pobije o profesionálnu zmluvu s organizáciou RFA s víťazom pyramídy z prvého podujatia, Kristiánom Korchanom. 

Okrem toho sa uskutočnia aj zaujímavé ženské zápasy v boxe a v jednom z hlavných duelov sa podľa pravidiel K1 predstaví aj skúsený Tomáš Drábik, ktorý je spoluorganizátorom podujatia.

Jeho súperom bude Michal Košík z banskobystrického Firegymu so skúsenosťami nielen z thaiboxu a K1, ale v našich končinách aj menej tradičného barmského boxu.

"O piatej začne ešte také predkolo, 4-5 predzápasov, ktoré sme nezverejnili a hlavná časť potom o šiestej, štvrť na päť," ozrejmil Tomáš Drábik sobotný harmonogram.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Štartovka WAR ZONE 2 je známa. Jeden z bojovníkov možno zakotví v RFA