Výborný hlavný zápas v Norfolku ukončilo nešťastné zranenie

Adrián Mečiar|15. nov 2017 o 01:00

Dustin Poirier a Anthony Pettis predviedli fantastický duel, ktorý divákov musel baviť až do nešťastného konca.

Hlavný zápas UFC Fight Nightu 120 v Norfolku zaobstarali Dustin Poirier a Anthony Pettis. Matchup týchto dvoch bojovníkov lákal na skvelú šou, ktorej sme aj dočkali. Zábavné výmeny v postoji, vynikajúci grappling. Obaja borci mali svoje momenty, no väčšine zápasu predsa dominoval Poirier. Ten bol v treťom kole vo vrchnej pozícii, keď Pettis začal klepať, na čo rozhodca ihneď ukončil zápas. Pettis totiž utrpel zlomeninu rebra, ktorá mu znemožnila v súboji pokračovať.

Situáciu pre ESPN vysvetlil Pettisov tréner, Duke Roufus„Dustin mal pri body-triangli nohy vyššie ako obyčajne, až na rebrách. To žiaľ pre nás spôsobilo Anthonyho nešťastné zranenie."

Poirier však na to mal iný názor: „Myslím, že to bol viac zlomený muž, než zlomené rebro. Dúfam, že bude v poriadku a toto je len môj pocit, ktorý nemusí byť pravdivý, no zdalo sa mi, že postupom času psychicky odchádzal. Začal si uvedomovať, do čoho sa dostal. Tvrdo som ho zasahoval v postoji, vychádzali mi všetky takedowny, na tvári som mu lakťami spôsobil viacero cutov a jeho pokusy o submissie ma vôbec neohrozovali. Videl som mu to na očiach."

´The Diamond´ tiež uľahčil prácu matchmakerom, keď doslovne oznámil meno svojho budúceho súpera. „Toto nie je vyzvanie, ja nikoho nevyzývam, ale vám jednoducho oznamujem, že mojím ďalším súperom bude víťaz duelu Alvarez-Gaethje."

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Výborný hlavný zápas v Norfolku ukončilo nešťastné zranenie