Volejbalistky Slávie UK postúpili do finále Slovenského pohára

SITA|15. dec 2009 o 19:03

Prvým finalistom Slovenského pohára žien vo volejbale sa stala Slávia UK Bratislava, ktorej hráčky zvíťazili v utorkovom odvetnom semifinálovom stretnutí nad tímom ŠK ŽU Žilina 3:1.

BRATISLAVA. Prvým finalistom Slovenského pohára (SP) žien vo volejbale sa stala Slávia UK Bratislava, ktorej hráčky zvíťazili v utorkovom odvetnom semifinálovom stretnutí nad tímom ŠK ŽU Žilina 3:1 (23, -23, 20, 18). V prvom vzájomnom dueli pred tromi týždňami uspeli Bratislavčanky na žilinskej palubovke hladko 3:0.

Súperom volejbalistiek Slávie UK vo finále SP bude jeden z dvojice VK Senica - VK Doprastav Bratislava (odveta je na programe v stredu 16. decembra o 18.00), v prvom meraní síl tejto dvojice zvíťazil Doprastav v domácom prostredí 3:1.

Slávia UK - Žilina 3:1 (23, -23, 20, 18) - prvý zápas 3:0, do finále postúpila Slávia

100 min, rozhodovali: M. Sarka a Juráček, 50 divákov.

Slávistky nepodali v odvetnom semifinálovom stretnutí v ŠH Mladosť očakávaný výkon, robili chyby pri servise i v útoku. V zápase sa prejavila aj neúčasť prvej nahrávačky Jelínkovej.

Po dvoch dramatických dejstvách bolo 1:1 na sety, keď sa rozhodovalo až v koncovke. Bratislavčanky však už nedopustili zvrat a doviedli aj odvetný duel do víťazného konca.

Nachádzate sa tu:
Domov»Halové športy»Volejbal»Volejbalistky Slávie UK postúpili do finále Slovenského pohára