Slovenky nenadviazali na posledný zápas, v príprave prehrali s Češkami

Slovenské volejbalistky.
Slovenské volejbalistky. (Autor: TASR)
TASR|13. aug 2022 o 23:32

Slovenské volejbalistky prehrali v Budapešti.

Prípravný zápas

Slovensko – Česko 0:3 (-19, -19, -18)

Slovensko: Radosová 6, Te. Hrušecká 4, Šunderlíková 11, Žernovič 12, Abrhámová 5, Koseková 0, liberá Pállová a Jančová (Palgutová 1, Ovečková 0, K. Fričová 4, Körmendyová 0). Tréner: M. Mašek

BUDAPEŠŤ. Po piatkovom víťazstve 3:2 nad domácim Maďarskom prehrali slovenské volejbalistky v sobotňajšom prípravnom dueli s Českom 0:3.

Vo všetkých troch setoch sa nedostali nad 20 bodov. Bodovo sa najviac darilo smečiarke Márii Žernovič, ktorá zaznamenala 12 bodov a univerzálke Karin Šunderlíkovej, ktorá si pripísala 11 bodov.

Pre Slovenky bol dvojzápas v Budapešti generálkou pred kvalifikáciou o postup na ME 2023, ktorá sa začne v sobotu 20. augusta, keď v Poprade privítajú Lotyšsko.

Hlasy po zápase:

/zdroj: svf.sk/

Michal Mašek, tréner Slovenska: „Po ťažkom piatkovom zápase s Maďarkami, v ktorom sme išli „na krv“, sme proti Češkám odohrali vlažné stretnutie. Od začiatku duelu sme hrali mäkko a v momentoch, keď sme mali pritvrdiť, sa to nestalo. So súperom sme držali v sete vyrovnaný stav do osemnásteho bodu a potom nám Češky ušli. Rozobrali sme si to a musíme sa z toho poučiť do zápasu, ktorý nás čaká o týždeň v sobotu. To je teraz pre nás najdôležitejšie, aby sme vstúpili do kvalifikácie čo najlepšie.“

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Halové športy»Volejbal»Slovenky nenadviazali na posledný zápas, v príprave prehrali s Češkami