Vo Vítkoviciach skončil po mesiaci. Ölvecký má nový klub

(Autor: Facebook)
SITA|16. dec 2015 o 13:08

V kariére bude pokračovať aj naďalej v Česku. Po konci vo Vítkoviciach sa Peter Ölvecký dohodol na spolupráci s Chomutovom.

tonk Peter lveck ve Vtkovicch kon, klub se rozhodl mu po msnm angam neprodlouit smlouvu

Posted by HC VÍTKOVICE STEEL on 14. december 2015

CHOMUTOV. Slovenský hokejový útočník Peter Ölvecký po odchode z českého extraligového tímu HC Vítkovice Steel nezostal dlho bez zamestnávateľa. Na spolupráci do konca sezóny sa dohodol s konkurenčným Chomutovom.

Tridsaťročný hráč odohral za mužstvo z Ostravy dovedna dvanásť duelov. Nazbieral v nich päť kanadských bodov za tri góly a dve asistencie. Vedenie klubu sa však rozhodlo nepredĺžiť mu zmluvu, ktorú mal na jeden mesiac.

Rodák z Nových Zámkov v aktuálnej sezóne absolvoval dvanásť zápasov Tipsport ligy s bilanciou tri góly a tri asistencie za Duklu Trenčín. V polovici novembra zamieril do Vítkovíc.

V minulosti hral za Slovan Bratislava v KHL, švédskom Växjö či popradskom HC Lev. Vyskúšal si aj zámorskú NHL, v ktorej si za Minnesotu a Nashville pripísal tridsaťdva štartov (2+5).

Ölvecký krátko pôsobil aj v NHL. Takto dal v nej svoj prvý gól.

Len pred mesiacom prišiel Slovák do Vítkovíc.

Severočeský Chomutov zároveň v stredu potvrdil, že obrancovia Sergej Pereťagin a Brett Skinner uspeli na skúške a v klube zostávajú do konca aktuálneho súťažného ročníka.

V Chomutove pôsobia ďalší dvaja Slováci - beci Adam Jánošík a Tomáš Harant.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Ďalšie súťaže»Vo Vítkoviciach skončil po mesiaci. Ölvecký má nový klub