Vo Fed Cupe proti Srbkám aj s Husárovou

SITA|9. júl 2007 o 12:59

BRATISLAVA 9. júla (SITA) - Generálny sekretár Slovenského tenisového zväzu (STZ) Igor Moška v pondelok tesne pre agentúru SITA potvrdil, že prišlo k zmene v nominácii Slovenska na zápase o účasť v II.

svetovej skupine Pohára federácie v Košiciach proti Srbsku (14. -15. júla). Vo výbere kapitána Mojmíra Mihala sa napokon objaví aj deblová špecialistka Janette Husárová, ktorá súhlasila s účasťou po nedeľňajšom stretnutí s I. Moškom. "Z pôvodnej nominácie vypadla mladá Kristína Kučová. Husárová sa do štvrtka bude pripravovať v Bratislave, a potom odcestuje do Košíc," poznamenal k zmene v zostave generálny sekretár Igor Moška.

Do dejiska duelu v pondelok popoludní odleteli len kapitán Mihal a debutantka Jana Juricová. Dominika Cibulková pre problémy s chrbtom z turnaja ITF v Cuneu odložila svoj odchod do Košíc na utorok. Slovenské tenistky budú v kompletnom zložení až vo štvrtok, keď sa okrem Husárovej pripojí k družstvu slovenská jednotka Daniela Hantuchová, ktorá má na programe dovtedy individuálnu prípravu v Barcelone.


Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Vo Fed Cupe proti Srbkám aj s Husárovou