DFN 7 bude jedinečná šou plná skvelých zápasov, pozýva organizátor Piperek

(Zdroj: DFN)
Vladimír Bilohuščin|25. apr 2022 o 09:05

Vo Zvolene uvidíme 10 profesionálnych súbojov a 3 predzápasy.

Už iba necelé 2 mesiace nás delia od veľkolepého galavečera Dracula Fight Night 7, ktoré bude 18. júna hostiť hokejový štadión vo Zvolene.

Galavečer bude plný známych mien a na programe bude aj súboj o titul. Jeden z hlavných organizátorov je VLADIMÍR PIPEREK, ktorý prezradil podrobnosti o turnaji.

Ako by ste definovali organizáciu Dracula Fight Night?

DFN Universe je profesionálna organizácia pôsobiaca vo svete bojových športov od roku 2019, a to hlavne v thajskom boxe a MMA.

Jej spoluzakladateľom a hlavným predstaviteľom je legenda bojových športov a 11-násobný šampión viacerých prestížnych svetových organizácií Vladimír "Dracula" Moravčík.

DFN už má za sebou 5 úspešných eventov (jeden turnaj bol zrušený kvôli Covidu pár dní pred konaním, pozn. red.), ktoré naplnili očakávania a priniesli fanúšikom skvelé zápasy a top audiovizuálnu šou.

Aká je vaša pozícia v tíme?

Som spoluzakladateľom organizácie. Podieľam sa na všetkých činnostiach, ale hlavne na matchmakingu, rozvoji a smerovaní DFN Universe.

Je to taký náš svet, keďže s Vladom Moravčíkom pôsobíme na všetkých úrovniach bojových športov, od klubovej s našim Dracula Gymom, edukačnej s našou športovou triedou thajský box a MMA na Strednej športovej škole v Banskej Bystrici, potom zväzovej so Slovenskou Muaythai Asociáciou, no a až po eventovú s DFN Universe. Od amatérskej až po profi scénu.

Ako prebiehajú prípravy na podujatie DFN 7?

Prípravy sú v plnom prúde. Máme dva mesiace do podujatia a všetky podstatné veci sú dohodnuté. Pracujeme na ich čo najlepšej realizácii. Fight card je v podstate tiež kompletná.

DFN 7 je pripravované tak, aby splnilo kritériá jednej z najlepších a najkvalitnejších bojových šou, aké kedy boli v našej krajine.

Prečo ste sa rozhodli pre Zvolen a nie domovskú Banskú Bystricu? 

Banská Bystrica sa pripravuje na Európsky olympijský festival mládeže - EYOF 2022, ktorý sa bude konať v približne rovnakom termíne, a tak sme sa rozhodli ísť do Zvolena na zimný štadión. Kapacita tribún je 5.500 miest a na VIP ploche bude ďalších 1.200 miest na sedenie.

Aké najväčšie hviezdy na podujatí uvidíme?

V hlavných zápasoch DFN 7 sa predstavia Vladimír "Dracula" Moravčík, Vlasto "El Chapo" Čepo, Marek Mazúch a v historicky prvom titulovom zápase o šampióna DFN Radek Roušal.

Viete nám povedať niečo viac k titulovému zápasu?

V historicky prvom titulovom zápase DFN Universe sa predstaví "bad boy", Radek "Ruchy" Roušal, ktorý ma v DFN skóre 5-0. Jeho súperom bude zahraničný borec s profi skóre 6-0.

Viac vám zatiaľ predstaviť nemôžem.

Ako sa vám podarilo "požičať si" Vlasta Čepa z Oktagonu

Nazval by som to myšlienkou generačnej výmeny. Vlado Moravčík ukončuje svoju dlhoročnú kariéru a kto iný by ho mal nahradiť ako Vlasto Čepo s Marekom Mazúchom, ktorí pochádzajú z banskobystrického kraja.

Oslovili sme chalanov z Oktagonu na uvoľnenie Vlasta spod zmluvy na tento galavečer a sme radi, že nám a aj Vlastovi vyšli v ústrety, za čo im ďakujeme.

Snažíme sa udržiavať dobré a korektné vzťahy na scéne. S Ondrom a Palom sa poznáme dlho a občas aj my im posunieme našich borcov, keď je dopyt. A Vlasto už na DFN zápasil, a to hneď na úvodnom DFN 1.

Koľko zápasov uvidíme? Aký pomer MMA a súbojov v thajskom boxe môžeme očakávať?

Fanúšikovia uvidia 4 zápasy v MMA a 6 zápasov v Muay thai v malých MMA rukaviciach.

V predzápasoch sa tiež predstavia veľké talenty slovenskej scény ako aktuálna majsterka sveta GAMMA v MMA strikingu Veronika Smolková, Rado Chovan a Roland Tóth. Čiže 10 zápasov na hlavnej karte a 3 predzápasy.

Viete nám predstaviť aj nejaké konkrétne súboje?

Konkrétne súboje začneme predstavovať v najbližších dňoch a budú mimoriadne atraktívne. Súpermi domácich CZ/SK zápasníkov budú bojovníci z Brazílie, Španielska, Nemecka, Poľska, Ukrajiny a Rakúska s vysoko pozitívnym profi skóre.

Kto sleduje DFN, vie, že karty sú vždy veľmi vyrovnané a domácim nedávame žiadne takzvané “dávačky“. 

Prečo by si fanúšikovia bojových športov nemali vaše podujatie nechať ujsť?

Bude to jedinečná šou plná skvelých zápasov. Moravčík, Čepo, Mazúch, Roušal, Tutura, Talafous, Pajtáš, Zuzák, Dobrotka a ďalší skvelí zápasníci na jednom evente.

Audiovizuálnu šou, teda svetlá aj zvuk zabezpečuje spoločnosť Ministry of Sound, čo je absolútna svetová špička. Máme aj jedno veľké prekvapenie, ktoré taktiež predstavíme čoskoro.

Predaj lístkov je výhradne cez spoločnosť Ticketlive a tie najlepšie lístky sa rýchlo míňajú. 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»DFN 7 bude jedinečná šou plná skvelých zápasov, pozýva organizátor Piperek