Viktoria Plzeň testuje slovenského obrancu Hájovského

SITA|5. jan 2009 o 14:02

Prvou zmenou v kádri FC Viktoria Plzeň, ktorý trénuje bývalý kormidelník MŠK Žilina Pavel Vrba, je príchod takmer dvojmetrového slovenského obrancu Tomáša Hájovského.

PLZEŇ. Prvou zmenou v kádri FC Viktoria Plzeň, ktorý trénuje bývalý kormidelník MŠK Žilina Pavel Vrba, je príchod takmer dvojmetrového slovenského obrancu Tomáša Hájovského (196 cm/88 kg) z druholigového FK Baník Sokolov.

Dvadsaťšesťročný odchovanec futbalu z Lehoty pod Vtáčnikom, ktorý v minulosti okrem druholigového Sokolova pôsobil nielen v Dolných Vesteniciach, v Poštornej a Prachaticiach, ale aj v tíme II. škótskej ligy Raith Rovers, sa do prípravy Plzenčanov zapojil už v nedeľu 4. januára.

"Ďalšiu formu jeho transferu k nám budeme riešiť až v priebehu najbližších dní," citovala v pondelok oficiálna klubová stránka www.viktoria.cz slová generálneho manažéra Plzne Adolfa Šádeka. Ten zároveň informoval, že hosťovanie obrancu Petra Knakala v Sokolove sa zmenilo na prestup. Dôrazný český stopér, ktorý v roku 2003 reprezentoval na MS hráčov do 20 rokov, doteraz odohral v drese Plzne 47 ligových zápasov a strelil dva góly.

Nachádzate sa tu:
Domov