Pešta reaguje na tvrdú prehru. Kincl: Je mi na vracanie z komentárov k jeho zápasu

Viktor Pešta.
Viktor Pešta. (Zdroj: Oktagon MMA)
SvetMMA|22. apr 2022 o 14:00

Bývalý šampión poloťažkej váhy Oktagonu sa vyjadril k nevydarenému zápasu. Slová podpory našiel aj u súčasného šampióna strednej váhy najväčšej domácej organizácie.

ARLINGTON. Český bojovník Viktor Pešta neuspel v debutovom zápase v organizácii Professional Fighters League (PFL), keď svojmu súperovi Omarimu Akhmedovovi podľahol už v druhej minúte knokautom.

Po súboji neskrýval sklamanie, no výhovorky by ste u neho hľadali márne.

"Musím priznať, že takto som si svoj debut úplne nepredstavoval. Gratulujem súperovi Omarimu Akhmedovovi, včera bol jednoducho ten lepší.

Ďakujem všetkým za správy a ospravedlňujem sa, že veľmi neodpovedám. Fyzicky som v poriadku. Ego utrpelo o poznanie viac, ale tak to v tomto športe jednoducho chodí.

Hovorí sa, že aj pád na hubu je pohyb vpred a aj ja verím, že si z tohto zápasu vezmem ponaučenie a vrátim sa silnejší," uviedol na sociálnych sieťach Pešta.

Zaslúži si rešpekt, hovorí Patrik Kincl

Svojho športového kolegu sa zastal aj Patrik Kincl. Šampión strednej váhy organizácie Oktagon MMA nevie prísť na meno ľuďom, ktorí sa Peštovi po prehratom zápase vysmievajú.

„Je mi na vracanie z množstva komentárov k zápasu Viktora Peštu. Športovec, ktorý robí všetko pre to, aby zápasil na najvyššej úrovni, si zaslúži jedine rešpekt. Nie výsmech z pohodlia domova.

Zaujímalo by ma, čo títo odborníci obetovali a urobili pre svoje sny, úspech a lepší život,” reagoval Patrik Kincl na svojom instagramovom profile.

Pešta sa počas svojej kariéry stretol s kvalitnými bojovníkmi a nikdy si súperov nevyberal. Na konte má duely s menami ako Alexander Emelianenko, Derrick Lewis či Marcin Tybura.

Jeho pôsobenie v organizácii PFL ešte nekončí, pretože má pred sebou ešte jeden zápas, po ktorom sa teoreticky ešte môže prebojovať do play-off ligy a zabojovať o milión dolárov.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Pešta reaguje na tvrdú prehru. Kincl: Je mi na vracanie z komentárov k jeho zápasu