Adam Sýkora je motorová myš, ktorá by nemala jesť cukor, žartuje Grman

Mário Grman v reprezentačnom drese.
Mário Grman v reprezentačnom drese.

V talk šou Z voleja hovoril priamo z Helsínk skúsený obranca.

BRATISLAVA. Slovenský hokejový reprezentant Mário Grman debatoval počas dňa voľna v talk šou Stana Benčata Z Voleja a opísal atmosféru v tíme Craiga Ramsayho pred dôležitým zápasom s Dánskom. 

Oddych Slováci využili na zmenu fínskej kuchyne a prijali pozvanie zo slovenského veľvyslanectva v Helsinkách. Ryby vymenili za rezne a bryndzové pochutiny. 

Mário Grman si záverečný turnaj vo Fínsku užíva. Na tribúny sa vrátili diváci a hokejisti môžu opustiť hotel. „Minulý rok v Rige sme nemohli ísť ani von. Jediná možnosť, keď sme sa mohli nadýchať čerstvého vzduchu, bola cestou do autobusu,“ porovnal minuloročné majstrovstvá sveta. 

Dvadsaťpäťročný obranca je na treťom šampionáte a ako vždy sa zišla výborná partia. „Držíme spolu, aj keď nám niektoré zápasy nevyšli. Turnaj je stále otvorený a budeme bojovať do posledného zápasu o štvrťfinále. V kabíne sa stále smejeme. Adam Sýkora niekedy ani nemusí nič hovoriť a je to zábava,“ zavtipkoval hokejista. 

Energia na rozdávanie

Mladučký útočník Sýkora prispel gólom k víťazstvu nad Talianskom a stal sa najmladším strelcom slovenskej reprezentácie na MS vo veku 17 rokov, 8 mesiacov a 14 dní. Prekonal tak spoluhráča zo súčasnej Ramsayho partie Juraja Slafkovského, aj Jiřího Biceka, ktorí skórovali na MS až po dovŕšení plnoletosti.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MS v hokeji 2022»Adam Sýkora je motorová myš, ktorá by nemala jesť cukor, žartuje Grman