Rooneyho hlavička či Wardova delovka. Ktorý gól bol najkrajší?

Olivier Giroud (vpravo) sa raduje zo svojho gólu na konečných 4:3 pre Arsenal.
Olivier Giroud (vpravo) sa raduje zo svojho gólu na konečných 4:3 pre Arsenal. (Autor: TASR/AP)
DIGI Sport|14. aug 2017 o 18:28

Vyberte v našej ankete najkrajší gól prvého kola Premier League 2017/2018.

Na Slovensku môžete Premier League sledovať na obrazovkách DIGI Sport

BRATISLAVA, LONDÝN. Niektoré rozhodli o konečnom výsledku, iné hoci nezaistili tímu ani bod, pohladili aspoň náročné oko fanúšika. Toto sú najkrajšie góly prvého kola Premier League 2017/2018.

1. Aaron Ramsey (Arsenal)

Ešte sedem minút pred koncom riadneho hracieho vyhrával Leicester City nad domácim Arsenalom Londýn a zdalo sa, že bez bodov domov neodíde. Lenže domáci predviedli skvelý obrat, ktorý odštartoval parádnym gólom na 3:3 Aaron Ramsey.

2. Sadio Mané (Liverpool)

Hoci FC Liverpool v prvom kole nepotvrdil pozíciu favorita a vo Watforde iba remizoval 3:3, ukázal viacero pekných akcií. Po jednej z nich dal Sadio Mané gól na priebežných 1:1.

3. Stephen Ward (Burnley)

O najväčšie prekvapenie prvého kola sa postaralo Burnley, ktoré zdolalo majstrovskú Chelsea 2:3. Zásluhu na tom mal aj Stephen Ward, ktorý po peknej akcii a brilantnom zakončení zvyšoval na priebežných 2:0.

4. Wayne Rooney (Everton)

Hoci v Manchestri United v minulej sezóne stratil pozíciu lídra tímu, mal by ňou byť v Evertone. A Wayne Rooney to potvrdil už v prvom kole proti Stoke City, kedy zariadil výhru svojho tímu 1:0.

5. David Luiz (Chelsea)

Jeho gól dal síce Chelsea proti Burnley šancu na zisk aspoň bodu, no toho sa majster nedočkal. Luiz znižoval na konečných 2:3 v čase, kedy už hrala Chelsea bez dvoch vylúčených hráčov.

6. Olivier Giroud (Arsenal)

Do zápasu vstúpil v pozícii striedajúceho hráča a rozhodol o prvom víťazstve Arsenalu v novom ročníku. Olivier Giroud pritom musel pri góle na konečných 4:3 zviesť náročný súboj s protihráčom, ktorý ho poriadne držal za dres.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Rooneyho hlavička či Wardova delovka. Ktorý gól bol najkrajší?