Messi sa opäť baví futbalom, v prípravnom zápase strelil parádny gól

Lionel Messi v zápase FC Barcelona - Girona.
Lionel Messi v zápase FC Barcelona - Girona. (Autor: TASR/AP)
Igor Dopirák|16. sep 2020 o 23:59

Argentínčan bol pri všetkých góloch.

Góly Lionela Messiho v čase 0:55 a 1:38

BRATISLAVA. V Barcelone ostal len preto, že sa s klubom nechcel súdiť. "Jediný spôsob, ako ho môžem opustiť, je po zaplatení odstupného 700 miliónov eur. A to je nemožné," priznal nedávno Lionel Messi v otvorenom rozhovore pre portál Goal.

Argentínsky futbalista v ňom ostro skritizoval prezidenta klubu Josepa Bartomeua a priznal, že bol definitívne rozhodnutý odísť.

A hoci v metropole Katalánska ostal proti svojej vôli, na ihrisku sa opäť baví futbalom. Najnovšie to dokázal v stredajšom prípravnom stretnutí proti druholigovej Girone.

Pri víťazstve 3:1 sa podieľal na všetkých góloch favorita.

Najprv v 21. minúte po parádnej uličke našiel Francisca Trincaa, ktorý prihral pred prázdnu bránku navrátilcovi z Bayernu Mníchov Philippemu Coutinhovi.

Ďalší Messiho hviezdny moment prišiel na konci prvého polčasu. Pred hranicou šestnástky sa dostal k lopte, otočil sa okolo vlastnej osi a jeho pokus sa od žrde odrazil do bránky.

Brankár sa len prizeral.

V 51. minúte strelil Messi svoj druhý gól v zápase, po takmer totožnej akcii mu pomohol nešťastný teč súpera.

Prvý súťažný zápas odohrá Barcelona v nedeľu 27. septembra, keď v treťom kole nového ročníka La Ligy privíta na svojom ihrisku Villarreal.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»Messi sa opäť baví futbalom, v prípravnom zápase strelil parádny gól