VIDEO: Slafkovského šarvátka vyústila do hromadnej strkanice. Súperom poslal výsmešné gesto

Juraj Slafkovský a jeho výsmešné gesto počas zápasu Slovensko - Kazachstan v skupine B na MS v hokeji 2024.
Fotogaléria (79)
Juraj Slafkovský a jeho výsmešné gesto počas zápasu Slovensko - Kazachstan v skupine B na MS v hokeji 2024. (Autor: Reprofoto)
Sportnet|12. máj 2024 o 14:18

Slafkovský a Tatar napokon po šarvátke putovali na trestnú lavicu.

OSTRAVA. Juraj Slafkovský sa nevyhol kontroverznému momentu ani v druhom zápase Slovenska v skupine B na MS v hokeji 2024.

Po tom, čo neušla pozornosti kamier jeho výrazná nespokojnosť na trestnej lavici v úvodnom zápase proti Nemecku, sa dostal do šarvátky aj v druhom dueli proti Kazachstanu.

K incidentu došlo v 46. minúte, keď ho súper po útočnej akcii dohral a zhodil na bránku. Slafkovský mu strkanec opätoval a postupne sa do šarvátky zapojili aj ďalší hráči na oboch stranách, napríklad aj brankár Kazachstanu.

Fotogaléria: Šarvátky v zápase Slovensko - Kazachstan na MS v hokeji 2024

Na slovenskej strane v skrumáži nechýbali ani Tomáš Tatar či Lukáš Cingel. Rozhodcom trvalo niekoľko sekúnd, kým viaceré skupinky oddelili.

Rozhodcovia poslali na trestnú lavicu Slafkovského aj Tatara, a rovnako dva menšie tresty za hrubosť udelili aj na strane súpera.

Slafkovský si však neodpustil gesto smerom ku Kazachom, ktoré im adresoval cestou na trestnú lavicu. Pozrite si ho na videu.

Fotogaléria zo zápasu Slovensko - Kazachstan na MS v hokeji 2024 (skupina B)
Nachádzate sa tu:
Domov»MS v hokeji 2024»VIDEO: Slafkovského šarvátka vyústila do hromadnej strkanice. Súperom poslal výsmešné gesto