VIDEO: Nešťastný moment v priamom prenose. Komentátora trafil puk do hlavy

Zásah pukom do hlavy.
Zásah pukom do hlavy. (Autor: O2TVSportCZ)
Ivan Mriška|12. dec 2022 o 16:41

Hokejový expert je v domácej liečbe.

PRAHA, BRATISLAVA. Chytil si hlavu, skrčil sa od bolesti. Kolega nechápal, čo sa deje.

Bývalý hokejový brankár a dnes expert Roman Málek dostal v priamom prenose pukom do hlavy. Stalo sa tak počas vysielania zápasu 27. kola českej extraligy medzi Mladou Boleslavou a Spartou Praha (1:2).

„Zranený Málek utiekol zo záberu rovno na ošetrovňu, neskôr zamieril dokonca do nemocnice,“ informuje český isport.blesk.cz

Podľa informácií denníka je bývalý brankár v domácej liečbe.

„Počas brankárskej kariéry čelil tisíckam striel. Ranu, ktorú schytal pri rozkorčuľovaní, však majster ligy z roku 2003 nečakal,“ dodáva.

Jeden z hráčov Sparty Praha vyhodil puk cez mantinel. Ten oblúkom doletel na hlavu experta.

„Málek bol po nešťastnom zásahu pukom odvezený do mladoboleslavskej nemocnice, kde podstúpil nevyhnutné vyšetrenie. Bol to veľmi smolný okamih, puk sa pravdepodobne odrazil od hrany mantinelu pri predzápasovom rozkorčuľovaní. Romanovi prajeme skoré uzdravenie,“ uviedol tlačový hovorca spoločnosti O2 TV Sport David Solnař.

Veľmi nepríjemnú skúsenosť so zásahom pukom má aj redaktorka RTVS Barbora Žiačiková, ktorú v decembri 2019 v zápase Banskej Bystrice s Popradom (1:2) trafil Ján Brejčák.

Puk ju zasiahol rovno do hlavy a spôsobil jej zlomeniu nadočnicového oblúka, podliatiny na tvári a otras mozgu. Redaktorka musela podstúpiť operáciu.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Česko»VIDEO: Nešťastný moment v priamom prenose. Komentátora trafil puk do hlavy