VIDEO: Hviezdne maniere? Ronaldo ukázal srdce, jeho gesto obehlo svet

(Autor: Portal CR7 - Twitter)
Ivan Mriška|27. sep 2022 o 10:30

Fanúšika objal a dal mu dres.

BRATISLAVA. Keď vychádzal z hotela, nepozorovane sa k nemu dostal malý chlapec. Prešiel cez ochranku, ktorá si ho ani nevšimla. No Cristiano Ronaldo ho ochotne prijal.

Hviezdy Portugalčan svojim gestom ukázal veľké srdce. Malého chlapca objal, chytil ho za ruku a pri autobuse mu dal dres.

Jeho reakcia počas výjazdu Manchester United na zápas s moldavským Šeriff Tiraspol v rámci Európskej ligy obehla celý svet.

Fanúšikovia naprieč zemeguľou na sociálnych sieťach pod ním vysvetľujú, že Ronaldo nie je arogantný a namyslený ako ho niektorí vykresľujú.

To, že nemá hviezdne maniere potvrdil aj slovenský brankár Martin Dúbravka, ktorý nedávno prestúpil do Manchestru United a s Ronaldom sedí v jednej kabíne.

„Ostal som až prekvapený, aký je Cristiano Ronaldo príjemný človek. Rozprávali sme sa o rôznych záležitostiach, rodine,“ uviedol Dúbravka.

Nedávno spomínal na Ronalda aj Marián Had, bývalý reprezentant Slovenska:

„Je priateľský. Úplne normálny chalan ako všetci ostatní. Na ihrisku sa iba hrá na dôležitého, aby sa udržal v mentálnej kondícii. A bol sebavedomý. V osobnom živote je však úplne prirodzený. Fantastický chlapík. Veľa sme sa rozprávali a spravil na mňa dojem,“ povedal Marián Had pre Sportnet.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»VIDEO: Hviezdne maniere? Ronaldo ukázal srdce, jeho gesto obehlo svet