Vengloš nekomentuje záujem Chelsea o Hamšíka

Marek Hamšík (vľavo) je oporou talianskeho Neapolu.
Marek Hamšík (vľavo) je oporou talianskeho Neapolu. (Autor: AP)
SITA|19. apr 2008 o 15:03

Agent Mareka Hamšíka nechce komentovať prípadný záujem londýnskej Chelsea o služby slovenského reprezentanta. Ten aktuálne háji farby Neapolu, s ktorým pravdepodobne podpíše nový kontrakt.

NEAPOL 19. apríla (SITA) - Anglický futbalový klub FC Chelsea chce ponúknuť za slovenského stredopoliara Mareka Hamšíka jeho talianskemu zamestnávateľovi, SSC Neapol, 20 miliónov eur. Tvrdí to denník Corriere dello Sport.

"Túto informáciu nemôžem potvrdiť, ale ani vyvrátiť. Napísali to talianske médiá, v anglických nebolo o tom ani zmienky. Celú záležitosť nechcem viac komentovať. V Chelsea majú teraz iné problémy, potrebujú v domácej lige vyhrať nad Manchestrom United, ak chcú ešte bojovať o titul," povedal pre agentúru SITA na margo údajného záujmu "The Blues" o 11-násobného reprezentanta SR hráčov agent Juraj Vengloš a vyjadril sa aj k prebiehajúcim rokovaniam s vedením Neapola o novej zmluve pre Hamšíka: "Samozrejme, o nový kontrakt s Markom majú v Neapole záujem. Celá záležitosť ešte nie je dotiahnutá, malo by sa to stať v najbližšom období. Nová zmluva bude pre Marka výhodnejšia ako tá terajšia. V súčasnosti sa ešte dohadujeme aj na jej dĺžke, ale zatiaľ platí rok 2013."

Podľa talianskych médií by mohol 20-ročný rodák z Banskej Bystrice zarábať ročne 800-tisíc eur. "Momentálne sa o tom rokuje, ale ja to príliš nevnímam. Viem však, že chcem podpísať s Neapolom nový kontrakt," povedal Hamšík začiatkom tohto týždňa pre agentúru SITA. Odchovanec Jupie Podlavice má na konte 8 presných zásahov v Serie A 2007/2008. "Som záložník a osem gólov pre hráča na tomto poste je naozaj dosť veľa. Som maximálne spokojný, že sa mi darí aj strelecky," uviedol bývalý hráč Slovana Bratislava a talianskej druholigovej Brescie, z ktorej prišiel pod Vezuv vlani v lete.

Nachádzate sa tu:
Domov