Vémola prezradil najbližšie kroky po kariére. Do Bratislavy príde v novej funkcii

Ondřej Novotný (vľavo) a Pavol Neruda (vpravo) s víťazom Odvety storočia Karlosom Vémolom (uprostred).
Ondřej Novotný (vľavo) a Pavol Neruda (vpravo) s víťazom Odvety storočia Karlosom Vémolom (uprostred). (Autor: Instagram/Pavol Neruda)
SvetMMA|8. júl 2024 o 10:50

Po ukončení zápasníckej kariéry ostane aj naďalej v centre diania.

BRATISLAVA. Ak sa niekedy vráti do klietky, tak len kvôli trilógii s Attilom Véghom. Také bolo posolstvo Karlosa Vémolu po odvete storočia, ktorú dokázal vyhrať a upraviť skóre so svojim rivalom na 1:1.

Nateraz však český bojovník ostáva mimo zápasenia, no ďalej bude pôsobiť v organizácii Oktagon MMA.

Tentokrát sa Vémola predstaví v úplne novej úlohe. Na podujatí Oktagon 59 v Bratislave bude robiť rozhovory s bojovníkmi.

„Teraz budem súčasťou PR tímu Oktagonu. Budem tam robiť veľa rozhovorov,“ uviedol Vémola v rozhovore s Ondřejom Nemcom z CNN Prima NEWS.

„Plán B ešte úplne nemám. Za štrnásť dní nastupujem do svojej novej role na turnaji OKTAGON 59. Zatiaľ to teda nie je oficiálne oznámené, ale dohodli sme sa na tom s Palom a Ondrom vo Varoch.

A keď už zostáva len štrnásť dní, tak to už asi nie je žiadne veľké tajomstvo. Tak uvidíme, ako to zvládnem a ako sa to bude ľuďom páčiť.

Určite budem súčasťou Oktagonu a budem na mieste s ľuďmi, s ktorými je mi dobre. Chcel by som byť ako český Bisping alebo Daniel Cormier. Ako to robia v UFC.

Práve tá komunikácia s bojovníkmi, rozhovory a podobné veci. Byť v centre diania, nech už je to kdekoľvek na svete,“ prezradil Vémola.

Oktagon 59 (Bratislava, 20.7.2024) - Štartovka:

Paradeiser vs Torres

Čepo vs Kartal

Bogdanović vs Keita

Buchinger vs Rajewski

Szabová vs Álvarez

Kníže vs Úškrt

Wawrzyniak vs Michailidis

Roušal vs Novák

Magard vs Hill

Ďatelinka vs Raška

Smolková vs Dukić

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Vémola prezradil najbližšie kroky po kariére. Do Bratislavy príde v novej funkcii