Vémola pozýva Piráta na XFN: Dokážem Slovensku, že Pirát je namyslený blbec!

Krištofič sa má isť niečomu priučiť.

Veľkolepé podujatia XFN 14 sa nezadržateľne blíži a sním aj hviezdy domácej scény. Tou najjagavejšou bude aj Karlos Vémola, ktorý sa na slovenskej pôde predstaví vôbec po prvýkrát, keď v luxusnom zápase vyzve šampióna organizácie Phoenix Moise Rimbona.

„Mám veľkú radosť, že budem mať na Slovensku adekvátneho súpera. Bohužiaľ so mnou nechcú zápasiť žiadni Slováci, schovávajú sa,“ vraví rázne legendárny český bojovník.

´Terminátor´ týmto vyjadrením zasa zacielil na ´Piráta´ Krištofiča, s ktorým sa už v minulosti dostal do krížika. Ani tentokrát Vémola nešetril tvrdými slovami a dokonca zástupcu Chaos Bratislava pozval na štadión Ondreja Nepelu.

Chcel by som všetkých slovenských fanúšikov pozvať, vrátane Piráta Krištofiča, aby prišli na galavečer. Nech sa Pirát príde naučiť, ako ľahko a rýchlo sa ukončuje. Bude to ´Vémolice´, jasná dominancia. Tým dokážem celému Slovensku, že Pirát je len namyslený blbec, ktorý mal len hlúpe reči. Ja na rozdiel od neho, čo poviem, to dokážem.“ Trashtalk tak stále neustáva a tak sa ukončenia slovných prestreliek dočkáme zrejme až po vzájomnom zápase.

Rovnako ako Vémola sa na podujatie teší aj promotér XFN Petr Kareš. Ten verí, že XFN do Bratislavy prinesie niečo unikátne. A niet sa čomu čudovať, nie každý deň vidíme na domácej pôde štartovku plnú hviezd.

„XFN prichádza do najväčšej haly Slovenska s pokorou, ale zároveň sme plní veľkých očakávaní,“ vraví vedúca osobnosť organizácie. „Slovensko MMA žije,  je to najrýchlejšie rastúci šport v tejto krajine. A my sme zas najrýchlejšie rastúca MMA organizácia v strednej Európe s najlepšími slovenskými zápasníkmi. Preto pevne veríme, že stretnutie slovenských šampiónov a skvelého publika bude úžasnou akciou.“

 

Listky na podujatie nájdete v sieti Ticketportal a Predpredaj.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Vémola pozýva Piráta na XFN: Dokážem Slovensku, že Pirát je namyslený blbec!