Valo si zranil koleno, na MS možno dohral

SITA|19. jan 2011 o 14:54

Kanonier Daniel Valo si na svetovom šampionáte hádzanárov asi už nezahrá.

GÖTEBORG. Okrem toho, že bol priamym účastníkom doterajších slabých výkonov Slovákov v göteborskej D-skupine, v súboji s Čile sa zranil natoľko, že jeho účasť vo štvrtkovom záverečnom zápase proti Kórejskej republike (začiatok o 16.15 h) je vážne ohrozená.

Jeden z Čiľanov ho totiž v utorok počas stretnutia trafil kolenom presne na miesto v ľavom kolene, ktoré už mal narazené zo súboja so Švédskom. Valo po štvrťhodine hry musel odstúpiť a v stredu so spoluhráčmi ani netrénoval.

"V prvej chvíli som si myslel, že budem plakať. Koleno zostalo nehybné, dnes to už je o čosi lepšie, ale na tréning vôbec nie. Ľadovali sme to celú noc, plus nejaké prášky, maste. V danej chvíli vidím svoju účasť v zajtrajšom zápase päťdesiat na päťdesiat, ale plnohodnotné to asi aj tak nebude,“ uviedol Daniel Valo po popoludňajšom tréningu, kde bol iba ako divák.

K svojmu nešťastnému zraneniu spojka nemeckého Wetzlaru ešte smutne poznamenala: "Zapadá to akosi do scenára nášho vystúpenia na svetovom šampionáte. Neviem, či sme urazili šťastenu, čo sa týka hry, a teraz aj toto...nemám k tomu čo dodať. Iba že je to tragédia.“

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Halové športy»Hádzaná»Valo si zranil koleno, na MS možno dohral